19/06/11 - 19:04

«Μόνο οι αιώνιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ»

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι οι αντίπαλοι της Ένωσης σύμφωνα με τον Βασίλη Δημητριάδη. Διαβάστε τι δήλωσε σε εκδήλωση των Supporters στην Κομοτηνή!

«Μόνο οι αιώνιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ»
59.728views 0shares

Στην εκδήλωση για τους Supporters χθες βράδυ στην Κομοτηνή τον λόγο πήρε μετά τους Σταύρο Αδαμίδη και Μάκη Κασνακίδη και ο Βασίλης Δημητριάδης που ήταν στο πάνελ. Ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ που αποθεώθηκε από τους Ενωσίτες της πόλης, είπε σημαντικά πράγματα για την Ενωση από το μικρόφωνο.

«Είμαστε απέναντι στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Αυτοί οι δύο είναι οι αντίπαλοι μας. Κανείς άλλος…», ενώ συμπλήρωσε αναφερόμενος σε ανανεώσεις συμβολαίων παικτών «Η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη κανέναν. Η προσωπολατρία πρέπει να σταματήσει επιτέλους. Όποιος δεν θέλει να μείνει στην ΑΕΚ να πάει στο καλό» είπε μεταξύ άλλων ο Δημητριάδης.

Επίσης, ο Δημητριάδης αναφέρθηκε και στην σεζόν που ολοκληρώθηκε και σε όσα έγιναν, αφήνοντας αιχμές για Μαρινάκη και Μπέο. «Φέτος προσπάθησαν να μας πειράξουν. Οι δύο ομάδες που λένε ότι έχουν παράπονα από την ΑΕΚ είναι οι δύο ομάδες με το ίδιο σήμα. Ο Ολυμπιακός και ο άλλος Ολυμπιακός, του Βόλου. Ακόμη το λένε οι πρόεδροι τους. Η παιδική χαρά έχει τελειώσει στο ΟΑΚΑ.

Είναι δύσκολο γήπεδο, αλλά προσπαθήσαμε να το κάνουμε έδρα. Αυτοί κάνουν παρέλαση με τον Παναθηναϊκό. Δεν κάνουν παρελάσεις πια στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ όμως. Ο πρόεδρος καλά κάνει και βγάζει ανακοίνωση για όποιον πειράζει την ΑΕΚ. εμείς ποτέ δεν θα πούμε βάλτε αυτόν τον παρατηρητή. Αυτό κάνει ο Ολυμπιακός. Όταν χάνουμε δίκαια, θα λέμε συγχαρητήρια. Είμαστε περήφανοι. Οποιος δεν μας σέβεται θα μας βρίσκει μπροστά του. Η δύναμη της ΑΕΚ πάντα ήταν η Βόρειος Ελλάδα. Αυτό πρέπει να επιστρέψει».

ΠΗΓΗ: aek365.gr
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ