Facebook Pixel Αντρές… έτοιμος για όλα;
Life
| 2011-06-19 19:03:00

Αντρές… έτοιμος για όλα;

Αντρές… έτοιμος για όλα;

Την καριέρα του θα προσπαθήσει να… αναστήσει το «πουλέν» του Ζεσουάλδο Φερέιρα, Αντρές Μαντρίντ, τον οποίο θέλει να φέρει στον Παναθηναϊκό ο Πορτογάλος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του gazzetta.gr o τεχνικός του Παναθηναϊκού θέλει τον 30χρονο Αργεντινό μέσο στους πράσινους, καθώς τον γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στην Μπράγκα.

Ο Μαντρίντ πήγε στη φετινή φιναλίστ του Europa League τον Ιανουάριο του 2005 και μέχρι να φύγει για την Πόρτο ο Φερέιρα το 2006 ήταν βασικότατο στέλεχος.

Αργότερα ξεκίνησε η κάμψη στην απόδοση του, ήρθαν και οι τραυματισμοί αλλά ο Φερέιρα δεν τον ξέχασε και τον Ιανουάριο του 2009 τον πήρε μαζί τους στην Πόρτο ως δανεικό.

Στους «δράκους» δεν… φτούρησε (6 συμμετοχές) και το καλοκαίρι ξαναγύρισε στην Μπράγκα.

Τη σεζόν 2009-10 έκανε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ φέτος συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις είχε 12 συμμετοχές.
Συγκεκριμένα, έπαιξε σε 5 ματς στο πρωτάθλημα, 1 αγώνα (61 λεπτά) στο Κύπελλο, πλην όμως είχε 5 συμμετοχές στο Champions League.

Ο Mαντρίντ έπαιξε στα προκριματικά κόντρα στη Σέλτικ και στα δύο ματς, αλλά και αργότερα στους ομίλους στους αγώνες με Παρτιζάν (εντός κι εκτός) και με Αρσεναλ στην τελευταία αγωνιστική. Στην πορεία της Μπράγκα ως τον τελικό του Europa League δεν είχε συμμετοχή και εύλογα έμεινε ελεύθερος στο τέλος του Ιανουαρίου...

Το γκολ πάντως δεν... το έχει (2 σε 94 συμμετοχές στην Μπράγκα), ενώ χαρακτηριστική είναι η ευκαιρία που έχασε στο ματς με τη Νασιονάλ, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags