Facebook Pixel Πέντε πρόεδροι στο σκαµνί
Life
| 2011-06-22 09:06:00

Πέντε πρόεδροι στο σκαµνί

Πέντε πρόεδροι στο σκαµνί

Θέµα ηµερών η άσκηση ποινικής δίωξης σε µεγαλοπαράγοντες ΠΑΕ της Superleague για παράνοµο στοίχηµα

Αντί για την παραλία, τους περιµένει η Ευελπίδων! Ο λόγος για προέδρους ή µεγαλοπαράγοντες πέντε ΠΑΕ της Superleague, για τους οποίους λέγεται πως είναι θέµα ηµερών η άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος τους γιατί στοιχηµάτισαν σε ύποπτα παιχνίδια µέσω του ΟΠΑΠ.

Μαζί µε τους πέντε, οι πληροφορίες που υπάρχουν από την Εισαγγελία αναφέρουν ότι θα ασκηθεί ποινική δίωξη σε άλλα δέκα άτοµα (εννιά άνδρες και µία γυναίκα), τα οποία έπαιξαν και κέρδισαν ποσά από 10.000 έως 90.000 ευρώ (µε βάση τα στοιχεία που έδωσε στις δικαστικές αρχές ο ΟΠΑΠ) σε παιχνίδια που χαρακτηρίστηκαν ύποπτα από την UEFA.

Οπως λέγεται στην Ευελπίδων, εισαγγελείς του Τµήµατος Οικονοµικού Εγκλήµατος που διενεργούν τη σχετική έρευνα – άρχισε µετά τη γνωστοποίηση από την UEFA ύποπτων στοιχηµατικά παιχνιδιών τα οποία φθάνουν τα 40 – έχουν επαρκείς ενδείξεις για την εµπλοκή των συγκεκριµένων προσώπων στην υπόθεση. Την οποία έχει βάλει στο µικροσκόπιο και η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (πρώην Σ∆ΟΕ), από την έρευνα της οποίας έχει προκύψει εµπλοκή 160 ατόµων (παραγόντων, διαιτητών, ποδοσφαιριστών κ.ά.) στα ύποπτα παιχνίδια.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags