Facebook Pixel Από τον ανακριτή στον Κορυδαλλό!
Life
| 2011-06-27 00:53:00

Από τον ανακριτή στον Κορυδαλλό!

Από τον ανακριτή στον Κορυδαλλό!

Ακόμη και τον δρόμο για τον Κορυδαλλό ίσως πάρουν κάποιοι εκ των κατηγορουμένων για τα στημένα παιχνίδια όπως αποκαλύπτει, καθώς υπάρχουν αδικήματα που επιτρέπουν προφυλάκιση! Τη... ρελάνς ο Μάκης.

Σκληρή θα είναι η αναμέτρηση των κατηγορουμένων με τον ανακριτή και τον εισαγγελέα το πρωί της Δευτέρας, ενώ κανείς δεν μπορεί να ...στοιχηματίσει για την ποινική έκβαση της υπόθεσης, αφού το παιχνίδι έχει περάσει στο γήπεδο της δικαιοσύνης!

Πρωτοκλασάτα και μη "ονόματα" που εμπλέκονται στα στημένα παιχνίδια, θα περάσουν αύριο το κατώφλι του 9ου τακτικού ανακριτή, προκειμένου να λογοδοτήσουν για βαρύτατες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων για σύσταση και διοίκηση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίασης, απάτης, δωροδοκίας και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Τα αδικήματα, όπως εκτιμούν έγκριτοι νομικοί, επιτρέπουν σε κάποιες περιπτώσεις την προφυλάκιση, γεγονός ωστόσο που θα συνεκτιμηθεί από τις δικαστικές αρχές σε συνδυασμό με την προσωπικότητα του κατηγορουμένου, με το εάν είναι ύποπτος φυγής, αλλά και σε συνδυασμό με το....παρελθόν του και το κατά πόσο αυτό είναι βεβαρημένο ποινικά.

Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags