Facebook Pixel Η πράσινη ζωή (δεν) συνεχίζεται...
Life
| 2011-06-27 21:45:00

Η πράσινη ζωή (δεν) συνεχίζεται...

Η πράσινη ζωή (δεν) συνεχίζεται...

O Νικόλας Βασιλαράς σχολιάζει την… παναθηναϊκή επικαιρότητα, στην οποία το τελευταίο διάστημα δεν κινείται τίποτα…

Οι μέρες περνούν πότε αργά και πότε γρήγορα. Οι πάντες και τα πάντα αυτό τον καιρό κινούνται γύρω από το σκάνδαλο με τα στημένα ωστόσο η ζωή πρέπει να συνεχιστεί και να ασχοληθεί κάποιος με την επόμενη μέρα. Και το λέμε αυτό διότι στον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα δεν δείχνει να λειτουργεί τίποτα.

Από τη λήξη των πλέι οφ πέρασε ένας μήνας και κάτι κι όμως ελάχιστα έχουν αλλάξει. Με εξαίρεση την (σωστή) παραμονή του Φερέιρα και την περασμένη από χίλια κύματα συμφωνία με τον Σαμαρά τίποτα ουσιαστικό δεν έχει προχωρήσει και τα πάντα αρχίζουν και τελειώνουν στα σενάρια. Από ουσία (ακόμα) τίποτα.

Το μόνο καλό απ' όλη αυτή την καθυστέρηση είναι ότι ακόμη δεν έχει φύγει ο Σισέ, ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου έζησε άλλη μια φοβερή και τρομερή αποθέωση από τον κόσμο. Δυστυχώς όμως για τον Παναθηναϊκό αργά ή γρήγορα ο μεγάλος αυτός παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν κι αυτό μόνο με θαύμα θα αλλάξει.

Σε ελάχιστες πλέον μέρες ξεκινάει η προετοιμασία, στις 8 Ιουλίου η ομάδα πετάει για την Αυστρία και στο τέλος του Ιούλη θα κληθεί να παίξει προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ. Όταν εδώ και τόσο καιρό δεν έχουν γίνει ούτε τα «βασικά» είναι εύλογη η ανησυχία όσων πιστεύουν η πίεση του χρόνου μπορεί να φέρει και λάθη.

Εννοείται πως υπάρχουν σοβαρότατες δικαιολογίες και η ομάδα ουσιαστικά είναι ακυβέρνητη, πλην όμως εδώ μιλάμε για δυσκολία ακόμη και από το να γίνει μια απλή πώληση (Μπουμσόνγκ) και μια τεράστια όπως λόγου χάρη του Σισέ.

ΠΗΓΗ: novasports.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags