Facebook Pixel Στα Special Olympics ο Πιλάβιος
Life
| 2011-06-30 14:12:00

Στα Special Olympics ο Πιλάβιος

Στα Special Olympics ο Πιλάβιος

Στην πρεμιέρα των αγώνων ποδοσφαίρου των Special Olympics βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος.

Ο οποίος παρακολούθησε παιχνίδια στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και συμμετείχε στα εγκαίνια του UEFA Football Fan Park στο Ελληνικό μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή των Εθνικών Ομάδων, Τάκη Φύσσα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο κ. Πιλάβιος στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις εγκαταστάσεις όπου διεξάγονται αγωνίσματα των Special Olympics είναι οι ακόλουθες:

«Η διοργάνωση είναι καταπληκτική. Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι που έχουμε τα Special Olympics στη χώρα μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στην πρόεδρο, σε όλα τα μέλη της επιτροπής και στους εθελοντές που δουλεύουν πάνω σ’ αυτό τον σημαντικό στόχο. Είναι μία άρτια διοργάνωση και δίνει πάρα πολλά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό που οι αθλητές εδώ αγωνίζονται για τη συμμετοχή αφού το ποδόσφαιρο πάνω απ’ όλα είναι ένα παιχνίδι, κάτι που έχουμε ξεχάσει το τελευταίο διάστημα. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε η αγάπη με την οποία αγκαλιάσαμε όλοι το κίνημα των αγώνων, αλλά και τα μάτια και τα βλέμματα των αθλητών που αισθάνομαι ότι νιώθουν ευτυχείς που βρίσκονται εδώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags