Facebook Pixel "Είπαμε εμείς ποτέ για JP&ΑΒΑΞ;"
Life
| 2011-07-05 23:39:00

"Είπαμε εμείς ποτέ για JP&ΑΒΑΞ;"

"Είπαμε εμείς ποτέ για JP&ΑΒΑΞ;"

Θέση, τόσο για την επιστολή-διάψευση της J&P ΑΒΑΞ, που τονίζει ότι δεν έχει αναμειχθεί -και ούτε πρόκειται- στον Πανιώνιο, όσο και για την προσφυγή του Μάρτιν Λάτκα, πήρε, με δήλωσή του, ο Γεράσιμος Βεντούρης!

Ο πρόεδρος του συλλόγου της Νέας Σμύρνης τονίζει σ' αυτή: «…κανένα μέλος της τριμελής επιτροπής του Ερασιτέχνη δεν ανέφερε πως η J&P ΑΒΑΞ έχει συμμετοχή στην υπόθεση μεταβίβασης του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος»!

«Είναι ντροπή», λέει για τον Τσέχο αμυντικό!

Η δήλωση του Γεράσιμου Βεντούρη για την επιστολή της J&P ΑΒΑΞ…

Ποτέ μα ποτέ κανένα μέλος της τριμελής επιτροπής του Ερασιτέχνη δεν ανέφερε πως η J&P ΑΒΑΞ έχει συμμετοχή στην υπόθεση μεταβίβασης του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος. Προκαλεί δε εκπληκτική εντύπωση πως ενώ εδώ και ένα μήνα έχουν κυκλοφορήσει τα ονόματα αυτά, σήμερα, παραμονή της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη, η J&P ΑΒΑΞ αποφάσισε να βγάλει αυτή την ανακοίνωση. Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί ότι άνθρωποι του Πανιωνίου είχαν στηθεί έξω από τα γραφεία του Ερασιτέχνη, περιμένοντας πότε θα έρθει η ανακοίνωση. Τα υπόλοιπα αύριο στην Γενική Συνέλευση.

…και η δήλωσή του για την προσφυγή του Μάρτιν Λάτκα…

Είναι ντροπή για έναν παίκτη, που μέχρι τώρα η διαγωγή του ήταν άψογη να προβαίνει στην ενέργεια την οποία και έκανε. Ο Μάρτιν Λάτκα κατά την πρώτη συγκέντρωση των παικτών, μας ενημέρωσε για ένα θέμα υγείας που αντιμετωπίζει και πως θα χρειαστεί να επιστρέψει στην πατρίδα του για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Εμείς του ζητήσαμε πριν αναχωρήσει να τακτοποιήσουμε τις οικονομικές εκκρεμότητες. Απάντησε πως όλα θα γίνουν όταν επιστρέψει. Αντ' αυτού όμως έκανε προσφυγή. Ο Πανιώνιος δεν είναι διατεθειμένος πλέον να αφήσει έτσι αυτή την υπόθεση και θα πολεμήσει μέχρι τέλους για την προάσπιση των συμφερόντων του.

Πηγή: sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags