Facebook Pixel Έτσι απαξιώνουν την Εθνική…
Life
| 2011-07-09 00:03:00

Έτσι απαξιώνουν την Εθνική…

Έτσι απαξιώνουν την Εθνική…

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ, καθώς για πρώτη φορά ανακοινώθηκε αποστολή της Εθνικής για Ευρωμπάσκετ 1.5 ώρα πριν τα μεσάνυχτα, Παρασκευή βράδυ.
 

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ για τους «εκλεκτούς» του Ηλία Ζούρου για το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας βγήκε στις 22.30, ώρα… απαγορευμένη για τις εφημερίδες, οι οποίες αύριο είναι υποχρεωμένες να στριμώξουν την συγκεκριμένη, σημαντική, είδηση σε κάποιο μονόστηλο.

Πρόκειται για κάτι ανεξήγητο, το οποίο δεν έχει ξανασυμβεί και δεν υπήρχε σημαντικός λόγος να συμβεί, αφού στην αποστολή δεν υπάρχει καμία έκπληξη. Από τη στιγμή που βγήκε το μεσημέρι αρνητικό το αποτέλεσμα του αντιτόπινγκ κοντρόλ του Μπουρούση, όλοι ήξεραν πως θα είναι στην αποστολή, όπως και έγινε, ενώ όπως αναμενόταν εδώ και μήνες, απουσιάζουν οι Διαμαντίδης, Παπαλουκάς και Τσαρτσαρής.

Δεν προκύπτει λοιπόν κανένας σοβαρός λόγος για να… θάβεται μία τέτοια είδηση και να βγαίνει ανακοίνωση της ΕΟΚ βράδυ Παρασκευής. Μετά θα «γκρινιάζουν» ξανά οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας, πως τα Μέσα δεν δίνουν όση προβολή αξίζει στο μπάσκετ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags