Facebook Pixel «Δεν θέλω να πιστέψω πως είναι και ο Μαρινάκης…»
Life
| 2011-07-11 18:50:00

«Δεν θέλω να πιστέψω πως είναι και ο Μαρινάκης…»

«Δεν θέλω να πιστέψω πως είναι και ο Μαρινάκης…»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τις νέες αποκαλύψεις πως Μαρινάκης, Τσακογιάννης, Παπαδόπουλος κανόνιζαν επεισόδια εις βάρος του! Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού συμμετείχε σε κάτι τέτοιο και κλείνοντας ζήτησε από τον «ισχυρό άνδρα» των «ερυθρολεύκων» να βγει μπροστά για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 

Μιλώντας στον sentra103.3 αρχικά ανέφερε: «Έχω βαρεθεί να πέφτω τα σύννεφα. Τι σχόλιο να κάνεις; Ο οδηγός του Γκαγκάτση, ο Παπαδόπουλος και ο Τσακογιάννης ο γνωστός φέρονται μαζί με τον κ. Μαρινάκη να οργανώνουν επεισόδια εις βάρος μου. Παίρνω μία απάντηση, γιατί δεν καταλάβαινα για ποιο λόγο γινόταν όλα αυτά την χρονιά που πέρασε. Δεν θέλω να πιστέψω πως είναι και ο Μαρινάκης. Αν ακούσω και την φωνή του Μαρινάκη να στέλνει άτομα, τι να πω».

Στη συνέχεια εξήγησε: «Πέρυσι το καλοκαίρι ο Αστέρας Τρίπολης ήθελε να αγοράσει την Παναχαϊκή. Μάλιστα με είχαν απειλήσει πως αν δεν πουλούσα θα πέρναγα δύσκολο χειμώνα. Έβλεπα λοιπόν οπαδούς με κουκούλες να με βρίζουν να σηκώνουν πανό και γενικά να υπάρχει τρομοκρατία».

Για το παιχνίδι Κόρινθος – Παναχαϊκή και ότι τότε έλεγε πως του βάλανε Αθηναίο προπονητή και ότι ήταν μήνυμα: «Είχαν γίνει επεισόδια εναντίον μου. Με περίμεναν κάτι περίεργοι τύποι και με έβριζαν χυδαία. Αλλά η χαρά της νίκης ήταν μεγάλη και δεν ασχολήθηκα. Κάποιοι φοβόντουσαν ότι η δική μου ενασχόληση με το ποδόσφαιρο θα τους χαλάσει τα σχέδια. Κάποιος να μου δώσει τα χρήματά μου να φύγω από την Παναχαϊκή».

Για το πώς αισθάνεται πλέον: «Είμαι και φοβισμένος και αηδιασμένος. Αλλά εγώ μπορώ να αντέξω, γιατί είμαι διάσημος. Λόγω δουλειάς, αλλά και άλλα πράγματα που δεν άξιζαν να προβληθούν, όπως είναι τα οικογενειακού μου. Εγώ πριν παντρευτώ δεν υπήρχε ούτε μία φωτογραφία μου».

Για τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο: «Γίνονται φοβερά πράγματα τις τελευταίες ημέρες. Παραιτήθηκε ο κ. Θόδωρος Κουρίδης από την ΕΠΟ. Καθαρός άνθρωπος. Δεν είναι τυχαία η παραίτησή του. Γίνονται πράγματα φοβερά και τρομερά. Δεν σέβονται τίποτα. Φοβούνται μην αλλάξουν οι ισορροπίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τη νέα ποινική δίωξη σε Μαρινάκη – Τσακογιάννη: «Όπως είναι διατυπωμένο το κατηγορητήριο, φαίνεται οι Τσακογιάννης και Παπαδόπουλος να κανονίζουν το «σκηνικό» με την σύμφωνη γνώμη του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ή είναι αληθινό και τον εκθέτει ή είναι συκοφαντικό και πρέπει αύριο ο κ. Μαρινάκης να τους εξοντώσει».

Όσο για την συνέχεια του ελληνικού ποδοσφαίρου τόνισε: «Ο κ. Μαρινάκης δεν μπορεί να φύγει από το ποδόσφαιρο. Αφού θα μείνει, θα πρέπει να πάρει πρωταρχικό ρόλο στην κάθαρση. Να διώξει όλες τις σκιές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέα δίωξη σε Μαρινάκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags