Facebook Pixel Οριστική ρήξη ΕΟΚ -ΕΣΑΚΕ
Life
| 2011-01-15 21:35:00

Οριστική ρήξη ΕΟΚ -ΕΣΑΚΕ

Οριστική ρήξη ΕΟΚ -ΕΣΑΚΕ

Οσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο μπάσκετ ξέρουν ότι ο πρόεδρος της Ομποσπονδίας Γιώργος Βασιλακόπουλος έχει στηρίξει όσο κανέναν άλλο, τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Βασίλη Οικονομίδη. Γι αυτό και είναι ο μακροβιότερος πρόεδρος στην ιστορίας της μπασκετικής Α1.

Ομως αυτό που έκανε την προηγούμενη Τρίτη ο Οικονομίδης ενόχλησε όσο ποτέ άλλοτε τον πρόεδρο της ΕΟΚ. Ολο αυτό το σκηνικό που στήθηκε στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, με τον Οικονομίδη να ανακρίνει τις ομάδες για την πιθανή συμμετοχή τους σε άλλη λίγκα τα επόμενα χρόνια, ξεπέρασε τα όρια. Ειδικά από τη στιγμή που ο Οικονομίδης εναντιώθηκε σε αυτή τη λίγκα.

Ποιος όμως θα ρωτήσει τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ; Ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο Αρης, οι ίδιες οι μεγάλες ομάδες θέλουν να παίξουν σε πιο δυνατό πρωτάθλημα, αυτές έχουν κινήσεις τις διαδικασίες μαζί με τον Βασιλακόπουλο.

Ο Οικονομίδης κατάλαβε πως ο ΕΣΑΚΕ θα έχει υποβαθμισμένο ρόλο και πίστεψε πως με αυτό τον τρόπο θα έχει συμμάχους τους υπόλοιπους, όμως το μόνο που πέτυχε ήταν να επιβαρύνει τη θέση του. Και όπως προέκυψε από το πρόσφατο ΔΣ της ΕΟΚ, η ρήξη στις σχέσεις Ομοσπονδίας και ηγεσίας του ΕΣΑΚΕ δύσκολα θα ξεπεραστεί αυτή τη φορά. Ο,τι κόλπο κι αν χρησιμοποιηθεί για νέα σύσφιξη σχέσεων.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags