Facebook Pixel Στον «αέρα» η συμφωνία ΟΦΗ – Βατσινά
Life
| 2011-09-27 23:25:00

Στον «αέρα» η συμφωνία ΟΦΗ – Βατσινά

Στον «αέρα» η συμφωνία ΟΦΗ – Βατσινά

Στον «αέρα» βρίσκεται η αρχική συμφωνία μεταξύ του ΟΦΗ και των αδερφών Βατσινά που άλλαξαν ρότα ζητώντας την άμεση διασφάλιση των χρημάτων που πρόκειται να εισπράξουν μέσα στα επόμενα χρόνια!

Οι πρώην μέτοχοι του συλλόγου άλλαξαν την στάση τους και πλέον ζητούν εγγυήσεις για την καταβολή των χρημάτων καθώς θεωρούν ότι δεν διασφαλίζουν τα χρήματα τους μέσω των τηλεοπτικών αφού δεν θεωρούν ότι είναι δεδομένη η παρουσία του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ και τα επόμενα χρόνια!

Πλέον, οι αδερφοί Βατσινά ζητούν νέους όρους διασφάλισης των χρημάτων τους και με τα μέχρι τώρα δεδομένα όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν ξανά στα δικαστήρια. Μάλιστα, η διάθεση των αδερφών Βατσινά φάνηκε μέσα και από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Νίκος Μαχλάς με τον Φανούρη Βατσινά.

Συν τοις άλλοις, όπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία, ένα σημείο για το οποίο οι αδερφοί Βατσινά εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για την είσοδο του Γιάννη Κουράκη στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ. Και ασφαλώς, δεν αποτελεί σοβαρό λόγο για να “ναυαγήσει″ η συμφωνία επειδή απλά μετατέθηκαν οι υπογραφές για μια ημέρα αργότερα.

Πηγή: gentikoule.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags