Facebook Pixel «Σφάζονται» για τον ίδιο παίκτη Λάρισα και ΠΑΟΚ
Life
| 2010-12-21 18:28:00

«Σφάζονται» για τον ίδιο παίκτη Λάρισα και ΠΑΟΚ

«Σφάζονται» για τον ίδιο παίκτη Λάρισα και ΠΑΟΚ

Λαυράκια στη Γ' Εθνική. Ενίσχυση με παίκτες από τις μικρότερες κατηγορίες αναζητούν ΠΑΟΚ και Λάρισα για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών, το ίδιο όμως και η μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου. Λάρισα και ΠΑΟΚ έχουν ήδη ξεκινήσει το… σαφάρι τους και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog και οι δύο ομάδες έχουν εντοπίσει λαυράκι από τη Γ’ Εθνική. Ναι, την κατηγορία που φέτος μετονομάστηκε Football League 2, για λόγους γκλαμουριάς…

Το περίεργο της υπόθεσης όμως είναι ότι και οι δύο ομάδες αναμένεται να «σφαχτούν» για τα… πόδια του ίδιου ποδοσφαιριστή. Οι πηγές μας αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος παίκτης αγωνίζεται ως επιθετικός σε ομάδα του Βορείου ομίλου είναι 21 ετών, έχει πολύ καλά σωματικά και τεχνικά χαρακτηριστικά. Μάλιστα έχει δεχθεί και πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Σύντομα, θα υπάρξουν και τα αποκαλυπτήρια του ονόματος, ωστόσο, η ουσία που βγαίνει από αυτή την είδηση, είναι ότι επιτέλους ομάδες της Superleague στρέφονται σε Έλληνες νεαρούς παίκτες από τις μικρότερες κατηγορίες, οι οποίοι μπορούν να εξελιχθούν σε χρυσάφι.

Μαύρα χάλια έγινε το ελληνικό ποδόσφαιρο με τόσους ξένους τα τελευταία χρόνια…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags