28/01/11 - 22:05

Για να προλάβουν τα χειρότερα

Στον Βόλο προετοιμάζονται για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό του Πειραιά, γι’ αυτό εξέδωσαν ανακοίνωση για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα, τα οποία αναμένονται να είναι πολύ αυστηρά.

Για να προλάβουν τα χειρότερα
25.724views 0shares

Το παιχνίδι θα παρακολουθήσουν 10.000 φίλοι των φιλοξενούμενων γι’ αυτό η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θέλει να προλάβει τα χειρότερα, δηλαδή τα επεισόδια όπως στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Ολυμπιακός, για τα ακόλουθα:

• Την ημέρα του αγώνα, οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 15:00.

• Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε δύο ή τρεις ζώνες περιμετρικά του Πανθεσσαλικού, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

• Η πρόσβαση και η είσοδος στο στάδιο φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν εισιτήριο ή θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών θα απαγορεύεται.

• Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

• Τέλος, την ημέρα του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΟΥΝ ΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.

Τα εναπομείναντα 1500 εισιτήρια θα πωλούνται έως τις 13:00, το μεσημέρι της Κυριακής από τα γραφεία της ΠΑΕ και από τα υπόλοιπα σημεία προπώλησης».
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ