21/12/10 - 21:31

Ποινική δίωξη στην ΕΠΟ!

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών σε βάρος μελών της προηγούμενης διοίκησης της ΕΠΟ για υπόθεση ανάθεσης των δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδας σε ιδιώτη.  

Ποινική δίωξη στην ΕΠΟ!
45.720views 0shares

Η δίωξη αφορά τα κακουργήματα της απιστίας και της ηθικής αυτουργίας σε απιστία τα οποία σχετίζονται με την ανάθεση των δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδας σε ιδιώτη, ο οποίος στη συνέχεια τα διαπραγματευτήκε με τηλεοπτικούς σταθμούς και τα μεταπώλησε με πολύ υψηλότερο αντίτιμο.

Η δίωξη στρέφεται κατά συγκεκριμένων μελών του ΔΣ της ΕΠΟ επί προεδρίας Βασίλη Γκαγκάτση, ενώ ο εισαγγελέας που διενήργησε την έρευνα δεν απήγγειλε κατηγορίες σε βάρος όσων από τα μέλη απείχαν από την επίμαχη συνεδρίαση που έλαβε την εν λόγω απόφαση.

Η υπόθεση είχε φτάσει στη δικαιοσύνη μετά από καταγγελίες ότι η ΕΠΟ ανέθεσε τα ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων του Κυπέλλου σε εταιρεία η οποία ανήκε σε γνωστό μάνατζερ του ποδοσφαίρου ο οποίος αργότερα ελέγχθηκε από το ΣΔΟΕ για εκτεταμένη φοροδιαφυγή. Η δικογραφία που σχηματίστηκε ανατέθηκε για τη διενέργεια κύριας ανάκρισης σε τακτικό ανακριτή.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ