Facebook Pixel «Ξεσκίστε» τον, αν… έτσι σας αρέσει!
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-03 22:22:00

«Ξεσκίστε» τον, αν… έτσι σας αρέσει!

«Ξεσκίστε» τον, αν… έτσι σας αρέσει!

Ο κ. πρόεδρος γράφει για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και απαντάει σε όσους κατηγόρησαν τον Ισπανό μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ.

Ξεσκίστε τον, αν... έτσι σας αρέσει. Κρεμάστε τον, άλλωστε έχετε το πάνω χέρι. Έχει χάσει στην Τούμπα, αποκλείστηκε δηλαδή από το Κύπελλο, έχετε όλα τα... δίκια.

Είναι όμως έτσι; Εκ του αποτελέσματος, μπορείτε να «χτίσετε» πολλές και πειστικές κριτικές εις βάρος του. Είναι ο χαμένος, άρα «εκτελέστε τον»... Θα βοηθούσε πολύ αυτό και τον βασικό του αντίπαλο, τον μέτριο Φερέιρα.

Μήπως όμως ο Βαλβέρδε δεν είναι αυτός που έχτισε τη διαφορά του +7;

Ξέρετε πολλούς προπονητές στον κόσμο να παίρνουν μία ομάδα στα κάτω της, και με δέκα νέους παίκτες να την οδηγούν στην κορυφή;

Ο κύριος Μπάγεβιτς, για παράδειγμα, θέλει... 2-3 χρόνια για να κάνει το ίδιο, λάθος θυμάμαι;

Ναι, είναι ξεροκέφαλος ο Ισπανός, αυτή η ξεροκεφαλιά του όμως οδήγησε στο κέρδος του Φουστέρ, ενός παίκτη που όλοι πολέμησαν, αλλά αποδεικνύεται λίρα εκατό, χρησιμότατος! Και σε πολλά άλλα!

Φυσικά και μετά τον αποκλεισμό μπορείς να τους βρεις χίλια κακά: Γιατί ο Ρόμενταλ και όχι ο Ζαϊρί, γιατί ο τάδε και όχι ο δείνα, γιατί στον πάγκο ο Φετφατζίδης. Ευχαριστώ, αλλά μία δική μου παροιμία λέει «προπονητές», «ειδικοί», σκατά και σύννεφα δεν πιάνονται! Αν έχω το αποτέλεσμα, έχω και την... αλάνθαστη κριτική.

Ο Ολυμπιακός τον Βαλβέρδε τον θέλει ΔΥΝΑΤΟ. Είναι ο προπονητής του! Και τον έχει ψηλά. Μία νέα ομάδα, με νέο πρόεδρο, με νέους παίκτες, με νέο στιλ και στους +7! Τυχαίο; Δεν νομίζω!!!

ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ προς τον τίτλο! Δεν έφαγε και... πέντε από την Μπάρτσα, που μέτρησε ο Μουρίνιο!

Αποκλείστηκε απ’ τον ΠΑΟΚ γιατί έκανε λάθη. Έκανε.

Αλλά μήπως συνολικά είναι ο καλύτερος σε πολλά;

Συμφωνώ. Είναι ξεροκέφαλος. Κάνει το δικό του. Αυτό δεν απαιτούσαμε όμως παλιότερα από κάθε προπονητή; Να παίρνει αυτός τις αποφάσεις; Τώρα τον θέλετε... υπάκουο;

Έλεος.

Σε οδηγεί προς τον τίτλο και προς το Τσάμπιονς Λιγκ, δεν είναι ο καλύτερος, αλλά πείτε εσείς ποιος είναι, να τον φέρει ο κ. Μαρινάκης!
 

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags