10/02/11 - 09:44

Διέρρηξαν το σπίτι του Όττο

Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του Όττο Ρεχάγκελ στη διάρκεια των χειμερινών διακοπών, όπως αποκάλυψε σε γερμανική εφημερίδα ο «Ρεχακλής».

Διέρρηξαν το σπίτι του Όττο
43.864views 0shares

Ο λόγος της αποκάλυψης ήταν η εμφάνιση της γυναίκας του χωρίς κοσμήματα σε γκαλά το Σάββατο.

Ο εφιάλτης της παραβίασης του οίκου χτύπησε και τον Όττο Ρεχάγκελ κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών καθώς διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του στο Έσσεν.

Αυτό αποκάλυψε ο πρώην ομοσπονδιακός μας προπονητής σε γερμανική εφημερίδα με αφορμή την εμφάνιση του σε γκαλά μαζί με τη γυναίκα του, όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία. Αυτό που οδήγησε τον «Ρεχακλή» να μιλήσει στον τύπο για το προσωπικό αυτό γεγονός, είναι η γυναίκα του Μπεάτε που έπρεπε να εξηγήσει την απουσία κοσμημάτων από την εμφάνιση της σε μια κοσμική εκδήλωση.

«Δεν μας έχει μείνει τίποτα», είπε η σύζυγος του Ρεχάγκελ: «Μας τα πήραν όλα».

Το χρονικό της διάρρηξης έχει ως εξής: Κατά της έξι η ώρα ο Ρεχάγκελ έφυγε από το σπίτι του για να πάει με παρέα σε τοπικό εστιατόριο. Γυρίζοντας στις 8 σπίτι βρήκε τα συρτάρια του άνω κάτω.

Όπως είπε η αστυνομία, οι διαρρήκτες, προφανώς επαγγελματίες, μπήκαν ανοίγοντας τρύπα στο χερούλι του παράθυρου του δευτέρου ορόφου. Έξι ακόμη οικογένειες μένουν στην πολυκατοικία του Ρεχάγκελ, αλλά κανείς δεν άκουσε κάτι, ενώ οι δράστες δεν άφησαν δαχτυλικά αποτυπώματα.

Η αστυνομία συμπέρανε ότι οι διαρρήκτες παρακολουθούσαν τον προπονητή και περίμεναν να φύγει από το σπίτι του.

Αυτό που στεναχώρησε ιδιαίτερα τον Ρεχάγκελ είναι ότι μέσα στα κλοπιμαία ήταν δυο αναμνηστικά ρολόγια από την Βέρντερ Βρέμης και την Ελληνική ομοσπονδία καθώς του θύμιζαν τους προπονητικούς του θριάμβους. Ακόμη η Μπεάτε αποκάλυψε ότι της έκλεψαν διαμάντια δυο καρατίων τα οποία της είχε χαρίσει ο Όττο πριν από 30 χρόνια.

Πηγή: Gazzetta.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ