Facebook Pixel "Όπως έρχεστε, φέρτε και το πρωτάθλημα"
Life
| 2011-02-13 00:12:00

"Όπως έρχεστε, φέρτε και το πρωτάθλημα"

"Όπως έρχεστε, φέρτε και το πρωτάθλημα"

Χαρακτήρα φιέστας για την κατάκτηση του τίτλου θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Το κλείδωσε το πρωτάθλημα με το 2-1 επί του Άρη...

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται και πάλι στο +10 από τον αιώνιο αντίπαλο και μόνιμο συνδιεκδικητή του τίτλου και παρότι έχουν ένα ματς περισσότερο, θεωρούν πολύ πιθανό ότι με την ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής θα βρίσκονται σε ακόμα καλύτερη θέση από το +7, με το οποίο τέλειωσαν την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Βλέπετε, ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του το ντέρμπι με την ΑΕΚ, η οποία μεταμορφώνεται φέτος στα μεγάλα ματς κι έτσι δεν αναμένεται να έχει πολύ εύκολο έργο.

Πάντως, στον Ολυμπιακό θεωρούν πως ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα έχει και ένα μεγαλύτερο ψυχολογικό βάρος να σηκώσει, καθώς έλπιζε κυρίως σε ήττα του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη, ώστε να τα παίξει όλα για όλα στα διαδοχικά ντέρμπι με ΑΕΚ, Ολυμπιακό. Τώρα στο τριφύλλι το βλέπουν ότι δύσκολα μαζεύεται η διαφορά, καθώς ακόμα κι αν πάρουν τα ντέρμπι, θα μειώσουν στους 4 βαθμούς, δηλαδή σε απόσταση μεγαλύτερη της μιας νίκης. Οπότε, πώς να το χάσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός;

"Δεν το χάνουμε με τίποτα", έλεγαν πανηγυρίζοντας οι παίκτες του Ολυμπιακού καθώς έμπαιναν στα αποδυτήρια μετά τον θρίαμβο επί του Άρη. "Έτυχε πέρυσι και το πήραν, αλλά τώρα ας μας το φέρουν το Σάββατο στο Καραϊσκάκη να το αφήσουν", ήταν το μήνυμα που έστελναν στον αιώνιο αντίπαλο.

Μάλιστα, κάποια στελέχη της αποστολής δεν ξεχνούσαν τον τρόπο που έφυγε φέτος νικητής ο Παναθηναϊκός από το "Κλ. Βικελίδης": "Εμάς μας έκαναν δύο πέναλτι (σ.σ. ο Ολυμπιακός ζητά παραβάσεις σε Ριέρα, Μοντεστό) και δεν μας έδωσε κανένα ο Σιδηρόπουλος. Ενώ εκείνοι κέρδισαν με το πέναλτι του Δαλούκα, που δεν έγινε ποτέ...".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags