Facebook Pixel «Ας σωθεί η ΑΕΛ και θα πανηγυρίσω μαζί της»
Life
| 2011-02-13 22:18:00

«Ας σωθεί η ΑΕΛ και θα πανηγυρίσω μαζί της»

«Ας σωθεί η ΑΕΛ και θα πανηγυρίσω μαζί της»

Την πεποίθηση ότι η Λάρισα θα μπορέσει να κρατηθεί στη Super League εξέφρασε ο Σάκης Τσιώλης, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου στο AEL FC ARENA.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» δεν μπορούσε να χαρεί την επικράτηση της ομάδας του, αφού ο σύλλογος με τον οποίο αναδείχτηκε πρωταθλητής το 1988 κινδυνεύει να υποβιβαστεί στη Β’ Εθνική. Ωστόσο, εξέφρασε την ελπίδα ότι η ΑΕΛ μπορεί να διατηρηθεί στα μεγάλα σαλόνια:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσιώλη:

«Ήταν μια ακόμα σημαντική νίκη. Έφυγε ο πρώτος στόχος της ομάδας ,που ήταν η παραμονή. Αν και χρειαζόμαστε μαθηματικά ακόμα μερικούς βαθμούς. Βρισκόμαστε στην πέμπτη θέση, συνεχίζουμε στο Κύπελλο. Είναι μια ιστορική στιγμή για μας, γιατί μπορεί ν’ αγγίξουμε το όνειρο. Στο σημερινό παιχνίδι οι δύο ομάδες είχαν πάθος, ρυθμό και ταχύτητα, όμως δεν υπήρχε ποιότητα.

Είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα. Αλλιώς φανταζόμουν την συμμετοχή μου σε αυτό τον αγώνα. Η ΑΕΛ μπορεί να μαζέψει 24 βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια. Εύχομαι να πάρει τους 15 που χρειάζεται για να σωθεί και θα πανηγυρίσω και εγώ μαζί τους.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαν μηδέν παθητικό και οι δύο ομάδες. Η ΑΕΛ έγινε πιο νευρική και ανέβηκε ψηλά. Η ομάδα μου βρήκε χώρους γι’ αντεπιθέσεις. Αυτό ακριβώς ήταν. Ο χώρος και ο τρόπος παιχνιδιού μας έκανε να κερδίσουμε», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags