Facebook Pixel Ένοπλη ληστεία στο ΠΡΟΠΟτζήδικο του Νεστορίδη!
Life
| 2011-02-21 13:09:00

Ένοπλη ληστεία στο ΠΡΟΠΟτζήδικο του Νεστορίδη!

Ένοπλη ληστεία στο ΠΡΟΠΟτζήδικο του Νεστορίδη!

Λήστεψαν τον παλαίμαχο άσσο της ΑΕΚ και ζωντανή ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου το βράδυ της Κυριακής.

Μεγάλη ζημιά για τον μεγάλο Νέστορα, αφού του πήραν με την απειλή περίστροφου όλες τις εισπράξεις της ημέρας!

Η κατάσταση με την εγκληματικότητα έχει πραγματικά ξεφύγει τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα. Το βράδυ της Κυριακής, ο Κώστας Νεστορίδης έπεσε θύμα ληστείας στο ΠΡΟΠΟτζήδικο του γιού του στην Καλλιθέα.

Συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη λίγη ώρα πριν λήξη ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Ο μεγάλος Νέστορας έβλεπε το παιχνίδι, όταν σε μία φάση μπούκαραν δύο ένοπλοι φορώντας μαύρες κουκούλες!

Οι δράστες έκαναν άνω κάτω το μαγαζί, έσπρωξαν και χτύπησαν τη γυναίκα του Νεστορίδη, κ. Ελένη και άδειασαν την ταμειακή και ό,τι είχαν στις τσέπες τους οι λιγοστοί πελάτες του ΠΡΟΠΟτζήδικου. Ωστόσο, δεν έμειναν ευχαριστημένοι από την… μπάζα τους και απείλησαν τον Νεστορίδη με το περίστροφο στον κρόταφό!

Ο Νέστορας υπό την απειλή του όπλου και με το φόβο μην κάνουν κακό στον ίδιο τη σύζυγό του και τους άλλους ανθρώπους, τους είπε που κρύβονταν κάποια λεφτά σε άλλο σημείο μέσα στο μαγαζί.

Εν ολίγοις, οι λιστές έφυγαν με όλες τις εισπράξεις του ΠΡΟΠΟτζήδικου, δηλαδή 2500 ευρώ!

Όπως μας εξομολογήθηκε ο ίδιος ο Νεστορίδης, οι δράστες ήταν Έλληνες και όχι αλλοδαποί! Μάλιστα όταν έφευγαν, τους πέταξε μία καρέκλα, η οποία βρήκε τον έναν στην πλάτη, χωρίς ωστόσο, να τον τραυματίσει. Έτσι οι ληστές έφυγαν ανενόχλητοι πάνω σε μηχανή…

Όπως καταλαβαίνετε αυτό ήταν ένα μεγάλο σοκ τόσο για τον Νεστορίδη όσο και τους πελάτες του που βίωσαν αυτήν την κατάσταση.

Μία μέρα μετά ο μεγάλος μάγος του ελληνικού ποδοσφαίρου μετράει τις ζημιές και βρίσκεται σε απόγνωση για το πώς θα καλύψει το ποσό που του έκλεψαν οι θρασύτατοι ληστές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags