24/02/11 - 07:50

Έρχονται βροχές!

Με βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας διαγράφεται το σκηνικό του καιρού την Πέμπτη (24/2).

Έρχονται βροχές!
31.759views 0shares

Βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με κατά τόπους έντονα φαινόμενα στη νότια ηπειρωτική χώρα, στις Κυκλάδες Κρήτη και Δωδεκάνησα, περιμένουμε την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 ως 12 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, 6 ως 14 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 6 ως 14 στη Δυτική Ελλάδα, 12 ως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι βορείων-βορειοανατολικών διευθύνσεων θα πνέουν στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο, ενώ στα νοτιότερα πελάγη θα πνέουν ισχυροί νοτιοανατολικοί άνεμοι. Ισχυροί ανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, τοπικά σχεδόν θυελλώδεις στην έξοδο του Κορινθιακού.

Νεφώσεις με βροχή κυρίως μετά το μεσημέρι, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 12-13 βαθμούς. Ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.

Νεφώσεις με πιθανότητα βροχής περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 11-12 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.