Facebook Pixel «Εθνικο πρόβλημα το μεταναστευτικό»
Life
| 2011-03-02 17:17:00

«Εθνικο πρόβλημα το μεταναστευτικό»

«Εθνικο πρόβλημα το μεταναστευτικό»

Μεγάλο, εθνικό, αλλά και παγκόσμιο πρόβλημα, χαρακτήρισε το μεταναστευτικό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας, στη συνάντηση που είχε με την γενική γραμματέα του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα.

«Το ζήτημα είναι παγκόσμιο δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί μόνο σε εθνικό επίπεδο», είπε συγκεκριμένα.

Η κυρία Παπαρήγα συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για του εκφράσει, όπως είπε, «τη μεγάλη αγωνία μας για το ποια θα είναι η εξέλιξη με τους 300 απεργούς πείνας» και συμπλήρωσε: «Η θέση μας είναι γνωστή και καθαρή. Θεωρούμε ότι πρέπει να λύσει το πρόβλημα η κυβέρνηση, να μην έχει γινάτι πάνω σε αυτό το ζήτημα και να τους νομιμοποιήσει.

Άλλωστε έχει ένα νομικό οπλοστάσιο στα χέρια της που μπορεί να βρει ορισμένες θετικές λύσεις προς την κατεύθυνση και επιτέλους ας το χρησιμοποιήσει το νομικό οπλοστάσιο». Να αντιμετωπισθεί, είπε το ζήτημα, να κερδηθεί χρόνος και να επιλυθεί οριστικά.

Επανήλθε, στη συνάντηση που είχε με την κυρία Αλέκα Παπαρήγα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας στη δολοφονική επίθεση σε βάρος αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, με δύο από αυτούς να χάνουν τη ζωή τους. Χαρακτήρισε το περιστατικό τραγικό.

Η κυρία Παπαρήγα διερωτήθηκε «πόσο έτοιμα ήταν αυτά τα παιδιά 22 και 23 ετών, που έπεσαν πάνω σε ενέδρα». Χαρακτήρισε τους δολοφόνους «αδίστακτους» και πρόσθεσε: «δεν είναι εύκολο, μπορεί 22 ετών να έχεις την ευκινησία, αλλά τι προετοιμασία έχεις και εμπειρία; Γιατί πρέπει να προβλέψεις κιόλας».

Πηγή: tovima.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags