Facebook Pixel Μόνο μεσημεριανοί αγώνες στην Ιαπωνία, για οικονομία!
Life
| 2011-04-02 15:25:00

Μόνο μεσημεριανοί αγώνες στην Ιαπωνία, για οικονομία!

Μόνο μεσημεριανοί αγώνες στην Ιαπωνία, για οικονομία!

Η τραγωδία της 11ης Μαρτίου που συγκλόνισε τον κόσμο και άφησε την Ιαπωνία να μετρά τα συντρίμμια της, επέφερε όπως είναι λογικό επιπτώσεις και στον αθλητισμό.

Πλέον, ανακοινώθηκε πως οι ποδοσφαιρικοί αγώνες, θα διεξάγονται πριν από τις δύο το μεσημέρι για να μην σπαταλάται ρεύμα στους πυλώνες των γηπέδων!

Η J-League όπως είναι γνωστή ευρέως, ανακοίνωσε επιπλέον πως από το Μάιο οι αγώνες θα ξεκινούν στις 4 το απόγευμα κι όλα αυτά, επειδή οι πυρηνικοί αντιδραστήρες της Φουκουσίμα που εμφάνισαν πρόβλημα, με συνέπεια να σταματήσουν τη λειτουργία τους, πέρα από τη μόλυνση που επιφέρουν, οδήγησαν και σε μία τεράστια απώλεια ηλεκτρικής ενέργειας.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, αλλά και για όλες τις ζημιές που επήλθαν σε άλλες εγκαταστάσεις από το σεισμό και το τσουνάμι, έχουν προγραμματιστεί μπλακ άουτ στο ηλεκτρικό, με συνέπεια να μην υπάρχει δυνατότητα για διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγών το απόγευμα ή το βράδυ.

Ο αγώνας, μάλιστα, ανάμεσα στους Κασίμα Άντλερς και τους Γιοκοχάμα Εφ Μαρίνος, θα διεξαχθεί στις 23 Απριλίου σε γήπεδο που ακόμη θα βρίσκεται σε καθεστώς ανακατασκευής, μετά της ζημιές που υπέστη...

ΠΗΓΗ: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags