Facebook Pixel «Ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί»
Life
| 2011-04-02 21:25:00

«Ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί»

«Ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί»

Ο βανδαλισμός στο Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν» για δεύτερη φορά (όχι το βράδυ της Παρασκευής, αλλά πριν από 15 ημέρες) είναι θέμα προβληματισμού των ηθοποιών, αλλά και του διευθυντή του θεάτρου κ. Διαγόρα Χρονόπουλου.

«Μετά το πρώτο περιστατικό, συνέβη το δεύτερο, ίσως από κάποιους στη γειτονιά, ίσως από άλλους. Ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί και δεν έρχεται πλέον στην παράσταση την οποία ετοιμάσαμε με πολύ κόπο, έξοδα και προσπάθεια. Οι θεατές που θέλουν να την παρακολουθήσουν τηλεφωνούν πρώτα, ειδικά οι γυναίκες και μας ρωτούν αν υπάρχει αστυνομία στην είσοδο του θεάτρου για να έρθουν. Φοβούνται και οι γυναίκες ηθοποιοί που παίζουν στην παράσταση.

Σκέφτονται να έρθουν και μάλλον δεν τολμούν. Το κοινό μας είναι άνθρωποι που αγαπούν το θέατρο και δεν έρχονται λόγω των συμβάντων που έγιναν στην πρεμιέρα. Δεν είναι ποδοσφαιρόφιλοι κατ’ ανάγκην, αλλά άνθρωποι που παρακολουθούν το θέατρο. Εχουμε κάθετη πτώση στα εισιτήρια και αυτό σημαίνει για την παράσταση οικονομική μεγάλη ζημία. Σκεφτόμαστε αν θα πρέπει μάλιστα να κατεβάσουμε την παράσταση πριν την ολοκλήρωση της. Και διερωτώμαι αν θέλουν να την δουν κάποιοι γιατί να μην έρθουν;»

Πηγή: metrosport.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags