Facebook Pixel Ποιος πουλάει τα νησιά μας στο Internet;
Life
| 2011-04-08 14:48:00

Ποιος πουλάει τα νησιά μας στο Internet;

Ποιος πουλάει τα νησιά μας στο Internet;

Δεν είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε από εμάς να φέρει στο μυαλό του την κατηγορηματικότατη απάντηση του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου αναφορικά με την πώληση ελληνικών νησιών, σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε στη γερμανική εφημερίδα «Bild» πριν από λίγο καιρό.

«Κάτι τέτοιο αποκλείεται. Πρέπει να καταλάβετε πόσο σημαντικά είναι αυτά τα νησιά για τους Έλληνες και για την ελληνική ιστορία. Έχουν διατεθεί τεράστια ποσά από τον προϋπολογισμό για την άμυνα, προκειμένου να προστατευτούν αυτά τα νησιά κοντά στις τουρκικές ακτές. Εκτός τούτου τα νησιά αποτελούν πολιτιστική κληρονομιά, την οποία εκτιμούν και οι Γερμανοί τουρίστες. Αν πουλούσαμε τα νησιά μας σε κάποιους πάμπλουτους, δεν θα είχε πια κανένας πρόσβαση σε αυτά. Θέλουμε να αναπτύξουμε με ευαισθησία και με οικολογικό τρόπο αυτά τα μοναδικά φυσικά τοπία. Αυτό θα μας αποφέρει πολύ περισσότερα», είχε δηλώσει ο πρωθυπουργός.

Παρόλα αυτά υπάρχουν δεδομένα τα οποία τον διαψεύδουν. Δεδομένα τα οποία είχε φέρει στην Βουλή ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς Γιώργος Ανατολάκης.

Σύμφωνα με την ερώτηση του Βουλευτή το τελευταίο διάστημα έχουν εμφανιστεί στο Ιντερνέτ διεθνείς ιστοσελίδες, που έχουν ως περιεχόμενό τους την πώληση ελληνικών νησιών!

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags