Facebook Pixel Γιουχαΐσματα στο Μεσολόγγι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-04-18 12:31:00

Γιουχαΐσματα στο Μεσολόγγι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιουχαΐσματα στο Μεσολόγγι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντιμέτωποι με τα γιουχαΐσματα και τις αποδοκιμασίες των πολιτών βρέθηκαν στο Μεσολόγγι όσοι πολιτικοί παρέστησαν στις εκδηλώσεις της Εξόδου. Έφυγε από την πομπή ο Κάρολος Παπούλιας!

Συνθήματα όπως «κλέφτες» και «να φύγετε από εδώ» ηχούσαν ενοχλητικά στα αυτιά των πολιτικών οι οποίοι για πρώτη φορά στα 50 χρόνια εορτασμών δεν ακολούθησαν την πομπή από τον Άγιο Σπυρίδωνα έως τον Κήπο των Ηρώων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας με το τέλος του εκκλησιασμού πήγε στο ξενοδοχείο (όπως και ο Τηλέμαχος Χυτήρης) μέχρι να τελειώσει η πομπή και βρέθηκε τυπικά και μόνο για λίγα λεπτά στον Κήπο των Ηρώων για να καταθέσει στεφάνι.

Απούσα ήταν και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία αν και ήταν προγραμματισμένο να βρεθεί στην Ηρωική πόλη, δεν πήγε προφανώς φοβούμενη τις αντιδράσεις του κόσμου.

Το Σάββατο ο υφυπουργός Θ. Μωραϊτης και οι βουλευτές Α. Μακρυπίδης και Κ. Καραγκούνης εισέπραξαν σε αρκετές περιπτώσεις την δυσαρέσκεια του κόσμου.

Κατά την κατάθεση στεφάνου από τον εκπρόσωπο της ελληνικής κυβέρνησης οι παραβρισκόμενοι φέτος δεν χειροκρότησαν, όπως συνηθιζόταν μέχρι πέρυσι, και αυτό είναι ένα δείγμα της άποψης της κοινωνίας για τους διοικούντες τη χώρα και το νομό.

Η κυβέρνηση δεν εκπροσωπήθηκε ούτε το πρωϊ του Σαββάτου και το γεγονός αυτό μάλλον συνδέεται με την πολυάριθμη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε έξω από την Δημοτική Πινακοθήκη.

Πηγή: vpress.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags