Facebook Pixel Από άστεγος… εκφωνητής στους Κλίβελαντ Καβαλίερς! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-01-06 20:00:00

Από άστεγος… εκφωνητής στους Κλίβελαντ Καβαλίερς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Από άστεγος… εκφωνητής στους Κλίβελαντ Καβαλίερς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέχρι την περασμένη Κυριακή ο Τεντ Ουίλλιαμς ήταν ένας ρακένδυτος άστεγος που ζούσε στις ΗΠΑ σ' έναν καταυλισμό πίσω από ένα βενζινάδικο, ώσπου έφτασε να είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά στο ραδιοτηλεοπτικό τμήμα των Κλίβελαντ Καβαλίερς!

Η απίστευτη ιστορία του ξεκίνησε τη Δευτέρα, όταν η εφημερίδα Columbus Dispatch ανέβασε στην ιστοσελίδα της ένα βίντεο όπου ο πρώην ραδιοεκφωνητής απλά μιλούσε κοντά σ' ένα φανάρι όπου ζητιάνευε. Κρατούσε στα χέρια ένα κομάτι χαρτόνι που έγραφε:

"Διαθέτω φωνή θεόσταλτο δώρο. Είμαι ένας πρώην ραδιοεκφωνητής που έμπλεξε σε δύσκολες στιγμές. Παρακαλώ οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι δεκτή μ' ευγνωμοσύνη. Ευχαριστώ και να σας ευλογεί ο Θεός. Χαρούμενες γιορτές".

Ο ρεπόρτερ της εφημερίδας, πλησίασε τον Ουίλιαμς και του ζήτησε να θυμηθεί τις μέρες του στο ραδιόφωνο. Ο άστεγος, με το χαμόγελο στο στόμα, είπε δυο τρεις ατάκες επιβεβαιώνοντας, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς στο βίντεο, πως όντως διαθέσει χαρισματική φωνή.

Το εν λόγω βίντεο ξεπέρασε τα 3.000.000 χτυπήματα στην ιστοσελίδα της Columbia Dispatch κινώντας παράλληλα το ενδιαφέρον των Καβαλίερς. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Ταντ Κάρπερ, επιβεβαίωσε πως ήδη του προσφέρθηκε δουλειά στο ραδιοτηλεοπτικό τμήμα της ομάδας. Απομένει πλέον η απάντηση του Ουίλιαμς, ο οποίος από άστεγος έγινε περιζήτητος εν μία νυκτί.!

Πηγή: sport24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags