Facebook Pixel Παναθηναϊκός γαλαξίας
Life
| 2011-05-09 20:55:00

Παναθηναϊκός γαλαξίας

Παναθηναϊκός γαλαξίας

Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής Ευρώπης, πάλι και πλέον με τη φόρα που έχει πάρει δε θα μας κάνει εντύπωση αν του χρόνου είμαστε εδώ και γράφουμε για το έβδομο.

Και δε θα μας κάνει εντύπωση διότι αυτό που έκανε φέτος ο Παναθηναϊκός είναι πραγματικός άθλος και αφού τα κατάφερε να πάρει αυτό το τρόπαιο τότε όλα είναι πιθανά. Ο φετινός Παναθηναϊκός αμφισβητήθηκε πάρα πολύ, αφού φαινόταν αποδυναμωμένος μετά τις αποχωρήσεις του Σπανούλη, Γιασικεβίτσιους και Πέκοβιτς. Ε και; Αυτοί που έμειναν, αλλά και οι νέοι που ήρθαν έκαναν τη δουλειά τους και με το παραπάνω.

Ο Παναθηναϊκός για να πάει στο φάιναλ φορ έπρεπε να αποκλείσει την οικοδέσποινα Μπαρτσελόνα η οποία ήταν και το μεγάλο φαβορί για το τρόπαιο. Ε και; Την απέκλεισε, εύκολα, με τρεις συνεχόμενες νίκες και τότε η πόρτα για το έκτο άνοιξε διάπλατα. Και στο τελικό η Μακάμπι, που θεώρησαν κάποιοι ότι ήταν το φαβορί καθώς είναι πιο πλήρης από τον Παναθηναϊκό.

Ε και; Το τρόπαιο πήγε ξανά στο Παναθηναϊκό, γιατί πολύ απλά έχει τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης, τον Ομπράντοβιτς και βέβαια παίκτες ηγέτες και μαχητές. Σήμερα στη φωτό μας ο Μπερντές σας παρουσιάζει τον διαστημικό Ζοτς με τα έξι πλέον ευρωπαϊκά τρόπαια του Παναθηναϊκού.

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags