Facebook Pixel Έκρηξη στο αυτοκίνητο του Δημάρχου Ηρακλείου!
Life
| 2011-05-15 09:55:00

Έκρηξη στο αυτοκίνητο του Δημάρχου Ηρακλείου!

Έκρηξη στο αυτοκίνητο του Δημάρχου Ηρακλείου!

Αναστάτωση και πολλά ερωτηματικά προκαλεί η έκρηξη που σημειώθηκε στις 4 παρά 15 τα ξημερώματα της Κυριακής στο ΙΧ αυτοκίνητο του Δημάρχου Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη, το οποίο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν σταθμευμένο ακριβώς έξω από το σπίτι του.

Από την έκρηξη ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει, καθώς η φωτιά δεν πήρε διαστάσεις. Πάντως το αυτοκίνητο BMW τυπου τζιπ μάλλον έχει καταστραφει ολοσχερώς από τη δυνατή έκρηξη...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive περιοικος ειδε ένα άγνωστο άτομο που φορούσε κουκουλα να περιφέρεται στην περιοχή και να ψάχνει για κάτι (έχει δώσει και την πλήρη περιγραφή του) και μετά από 5 λεπτά σημειώθηκε η έκρηξη! Από την οποία ξύπνησαν οι γείτονες και η οικογένεια του δημάρχου που ευτυχώς δεν έπαθε κανένας τίποτα.

Ο κ.Κουράκης που επιβεβαίωσε τα γεγονότα μιλώντας στο Cretalive δήλωσε ότι όλοι ειναι καλά και πως δεν γνωρίζει κάτι για το περιστατικό και δεν είχε δεχτεί καμιά απειλη. "Θα κάνει η Αστυνομία τη δουλειά της και θα βρει ποιος ειναι", τόνισε.

Την υπόθεση ερευνά με προσοχή η Ασφάλεια Ηρακλείου, που εξετάζει τον τύπο της εκρηκτικής ύλης και όλα τα ενδεχόμενα ενώ δεν αποκλείεταια ακόμη και να συνδέεται αυτή η επίθεση με γεγονότα που έχουν να κάνουν με την συγκυρία...

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags