Facebook Pixel Τι δώρο έκαναν οι Ομπάμα στον Γουίλιαμ και την Κέιτ;
Life
| 2011-05-25 14:25:00

Τι δώρο έκαναν οι Ομπάμα στον Γουίλιαμ και την Κέιτ;

Τι δώρο έκαναν οι Ομπάμα στον Γουίλιαμ και την Κέιτ;

Η επίσκεψη του ζεύγους Ομπάμα στο Παλάτι του Μπάκινγχαμ συνοδεύτηκε από πληθώρα δώρων προς το νεόνυμφο πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας μα και προς τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως τον πρίγκιπα Χάρυ, τον πρίγκιπα Κάρολο μα και την ίδια τη Βασίλισσα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα NY Daily News, οι Ομπάμα δεν παρέλειψαν να κάνουν δωρεά μεγάλης αξίας στο ίδρυμα PeacePlayers International, τιμώντας έτσι, τους νεόνυμφους Γουίλιαμ και Κέιτ.

Χρησιμοποιώντας το μπάσκετ και την εκμάθησή του, η εν λόγω οργάνωση βοηθά τα παιδιά να βελτιώσουν τη ζωή τους κι επίσης ενώνει κοινότητες σε περιοχές διχασμένες από συγκρούσεις. Ο Μπαράκ και η Μισέλ δώρισαν στην PeacePlayers International έξι υπολογιστές της εταιρείας Apple.

Ο βασικότερος λόγος για τον οποίο το δώρο των Ομπάμα είχε χαρακτήρα δωρεάς ήταν πως λίγο πριν το γάμο τους, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ είχαν ζητήσει από τους καλεσμένους τους, αντί των παραδοσιακών γαμήλιων δώρων, να προτιμήσουν τις φιλανθρωπικές δωρεές.

Σαν αποτέλεσμα, το πριγκιπικό ζευγάρι της Βρετανίας συνέλεξε συνολικά 26 δωρεές. Ο σκοπός, ιερός σε όλες τις περιπτώσεις οι οποίες ποικίλλουν και αφορούν από την προστασία της άγριας φύσης της Αφρικής μέχρι τις χήρες Βρετανών στρατιωτών, οι οποίοι χάθηκαν την ώρα του καθήκοντος.

Πηγές: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags