Facebook Pixel Ανάσα από την δόση, θηλιά από τα μέτρα
Life
| 2011-05-31 17:48:00

Ανάσα από την δόση, θηλιά από τα μέτρα

Ανάσα από την δόση, θηλιά από τα μέτρα

Συμφωνία και από τους Γερμανούς για το πακέτο σωτηρίας της Ελλάδας. Δείτε ποια είναι τα σκληρά ανταλλάγματα.

Η πτώχευση δε θα έρθει μέσα στο καλοκαίρι, αφού πλέον όλοι μιλούν για συμφωνία με την Ελλάδα. Μισθοί και συντάξεις θα πληρωθούν κανονικά και μετά τον Ιούλιο που στερεύουν τα Δημόσια ταμεία. Όπως σας έχουμε ενημερώσει από νωρίς οι Γερμανοί είπαν το «ναι» για τη σωτηρία της Ελλάδας με νέο δάνειο, το οποίο δεν σχετίζεται, για πρώτη φορά, με το αίτημα αναδιάρθρωσης του χρέους.

Στις Βρυξέλλες και μετά από μαραθώνιες συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες έχουν ετοιμαστεί ήδη τα δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ που θα δοθούν στη χώρα μας για να μη φαλιρίσει. Μάλιστα ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν, ξεκαθάρισε πως πλέον υπάρχει συμφωνία με την Ελλάδα.

Χοντρό παιχνίδι παίζεται ακόμη με τη συναίνεση του Αντώνη Σαμαρά. Η εκπρόσωποι της τρόικα φέρονται να άναψαν το «πράσινος φως» στη μείωση του ΦΠΑ. Το υπουργείο Οικονομικών πάντως δεν σκοπεύει να μειώσει φέτος το ΦΠΑ, αφού θα μειωθούν τα έσοδα και αφήνουν ανοιχτό η μείωση να γίνει το 2012. Η συγκεκριμένη κίνηση ίσως αποτελεί «δόλωμα» για να πει ο Α. Σαμαράς το «ναι».

Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags