Facebook Pixel Άλλο «No» και άλλο «Ooh»!
Life
| 2011-06-25 13:12:00

Άλλο «No» και άλλο «Ooh»!

Άλλο «No» και άλλο «Ooh»!

Τα χρειάστηκαν τα όργανα στο αστυνομικό τμήμα της Κω με την υπόθεση «βιασμού» μιας 22χρονης Αγγλίδας, η οποία βρέθηκε στο νησί για να παραθερίσει στην γνωστή και μη-εξαιρετέα πόλη της Καρδάμαινας.

Η νεαρή κοπέλα είπε ότι την περασμένη Τετάρτη ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τέσσερις ομοεθνείς της, ηλικίας 19, 21, 22 και 24 ετών, ενώ άλλοι τρεις που… παρακολουθούσαν δεν επενέβησαν για να τους αποτρέψουν.

Όταν όμως οι κατηγορούμενοι έδειξαν «τρελαμένοι» με τα όσα ισχυριζόταν η 22χρονη, παρουσίασαν την ίδια ιστορία στους αστυνομικούς αλλά από τη δική τους σκοπιά.

Έπειτα από μερικές ώρες και αφού οι τέσσερις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, η 22χρονη άλλαξε την κατάθεσή της και είπε ότι όλα έγιναν με τη θέλησή της!

Αφού πρώτα αναστάτωσε όλη την Κω και έστειλε στα κρατητήρια και στον εισαγγελέα τέσσερις νεαρούς ομοεθνείς της, η 22χρονη Αγγλίδα που ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού… ανασκεύασε την κατάθεσή της και παραδέχθηκε πως όλα έγιναν με τη… σύμφωνη γνώμη της!

Έτσι, οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ για την νεαρή θα σχηματιστεί δικογραφία για ψευδή καταμήνυση.

Πηγή: newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags