Facebook Pixel Αναβιώνει το παλιό troktiko
Life
| 2011-01-29 04:19:00

Αναβιώνει το παλιό troktiko

Αναβιώνει το παλιό troktiko

Εδώ και μερικές ημέρες το www.troktiko.eu έχει κάνει την εμφάνισή του και θυμίζει έντονα στη θεματολογία και τη διαχείριση το επιτυχημένο blog.

Όταν το troktiko.blogspot.com ανέστειλε τη λειτουργία του, μετά τη δολοφονία του εμπνευστή του Σωκράτη Γκιόλια, αρκετές προσπάθειες έγιναν προκειμένου να καλυφθεί το κενό που άφησε πίσω του το συγκεκριμένο blog. Άλλες ήταν επιτυχημένες, άλλες όχι. Κανένα από τα blog που “ξεφύτρωσαν” δεν κατάφερε να προσεγγίσει την επικαιρότητα, να καυτηριάσει τα “κακώς κείμενα”, να δείξει μαχητικότητα και σθένος και ταυτόχρονα να μας κάνει να γελάσουμε ή να κλάψουμε.

Αυτό το κενό φαίνεται ότι θέλει να καλύψει το www.troktiko.eu, το οποίο έχει πολλά από τα στοιχεία του παλιού καλού “τρωκτικού” και παρά το γεγονός ότι αθόρυβα “ξεφύτρωσε” πριν από λίγο καιρό στο χώρο του διαδικτύου, ήδη έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον και να αποκτήσει “φανατικό” κοινό. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι στη συγκεκριμένη προσπάθεια, συμμετέχουν και κάποια... τρωκτικά, που βρίσκονταν στο πλευρό του Σωκράτη Γκιόλια στο παρελθόν.

Άνθρωποι, δηλαδή, που γνωρίζουν πολύ καλά να μπλογκάρουν άφοβα. Μένει να δούμε την εξέλιξη της συγκεκριμένης προσπάθειας.

ΠΗΓΗ: www.gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags