13/02/11 - 08:30

Ο καιρός σήμερα

Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις, κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και νυχτερινές ώρες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε σήμερα.

Ο καιρός σήμερα
45.459views 0shares

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 15 στην Κεντρική Ελλάδα, από 3 έως 15 – 16 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 8 έως 16 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις με εξασθένηση από το απόγευμα και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 - 12 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι και κατά περιόδους μέτριοι.