14/02/11 - 14:49

Το μεγάλο ψέμα της κυβέρνησης! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι έχουν υπογράψει «μνημόνιο 3» για την πώληση και όχι αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Η όψιμη αντίδραση στις δηλώσεις της Τρόικα και το «στημένο» παιχνίδι που μας παίζουν.

Το μεγάλο ψέμα της κυβέρνησης! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
31.924views 0shares

Η κοροϊδία αυτής της κυβέρνησης τελικά, δεν έχει προηγούμενο. Από το βράδυ της Παρασκευής σας το γράφαμε εδώ στο newsday, ότι η Τρόικα έκανε ωμή πολιτική παρέμβαση και η κυβέρνηση δεν αντέδρασε καν. Τι έγινε;

Ζήτησε η Τρόικα να πουλήσουμε τη δημόσια περιουσία μας(εκτός από τα αρχαία) για να εξοικονομήσει η χώρα μας 50 δισ. ευρώ και να αποπληρώσει μέρος του χρέους της.

Πέσαμε όλοι πάνω τους. Τα ΜΜΕ εννοώ, και καλά κάναμε. Κι ενώ η αντιπολίτευση είχε «ανέβει στα κεραμίδια» και με ανακοινώσεις καλούσε την κυβέρνηση να πάρει θέση, αυτή - η κυβέρνηση- εξέδωσε ανακοίνωση στις δύο παρά τέταρτο τα ξημερώματα!!!

Όταν οι εφημερίδες είχαν κλείσει τα φύλλα τους και μέχρι τη Δευτέρα... ποιος ζει ποιος πεθαίνει! Πού να ξέραμε, όμως, ότι αυτή αγοραπωλησία, αυτό το ξεπούλημα της χώρας μας είναι προσυμφωνημένο και υπογεγραμμένο από τον ίδιο μας τον υπουργό Οικονομίας.

Δείτε τι γράφει το μνημόνιο που υπέγραψε η κυβέρνηση και που υπογράφουν ο Γ. Παπακωνσταντίνου και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, κος Προβόπουλος. Βλέπετε ότι μιλούν ξεκάθαρα για ΠΩΛΗΣΗ;;;

Άρα, γιατί μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας και βγάζουν και καλά σκληρές ανακοινώσεις κατά της Τρόικα για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια; Και το ωραίο είναι που λένε στην ανακοίνωσή τους ότι εντολές παίρνουν μόνο από τον ελληνικό λαό.

Κι όταν κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις επικαλούνται την Τρόικα.

Καληνύχτα Ελλάδα!

Παραδόθηκες άνευ όρων στο νέο ΔΝΤ ζυγό!

Πηγή: newday.gr