06/04/18 - 20:18

Προκαλεί ανατριχίλα – Κρατούσε 3 χρόνια τη νεκρή μητέρα του για να εισπράττει τη σύνταξη

Απίστευτο περιστατικό

Sportdog Team
Προκαλεί ανατριχίλα – Κρατούσε 3 χρόνια τη νεκρή μητέρα του για να εισπράττει τη σύνταξη
1.465views 0shares

Έναν άνδρα που για τρία ολόκληρα χρόνια κρατούσε το σώμα της νεκρής μητέρας του σε ψυγείο εντόπισαν και συνέλαβαν οι αρχές της Ινδίας στην πόλη Κολκάτα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς είχε ταριχεύσει τη μητέρα του και προσπαθούσε να διατηρήσει το σώμα της με χημικά. Στόχος ήταν να παίρνει τη σύνταξή της, ύψους 460 δολαρίων το μήνα.

Πάντως, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο συλληφθείς θεωρεί ότι η μητέρα του θα μπορούσε να γεννηθεί εκ νέου, εάν διατηρηθεί σωστά το σώμα της, ενώ πλέον έχει μεταφερθεί στο ψυχιατρείο.

Σύμφωνα με το BBC, αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του άρθρα για τον τρόπο διατήρησης νεκρών σωμάτων και βιβλία για την αναγέννηση.

Οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνες μετά από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που έλαβαν. Τελικά ανακάλυψαν το πτώμα μίας γυναίκας σε ένα μεγάλο ψυγείο, ενώ βρήκαν δοχεία που περιείχαν διαφορετικά μέρη του σώματος.

Σύμφωνα με τις αναφορές, η οικογένεια, μετά το θάνατο της γυναίκας αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει ταφή, αλλά να κρατήσει το σώμα της σε ένα μεγάλο ψυγείο, που μέχρι τότε χρησιμοποιούνταν για παγωτά.

Εν τω μεταξύ, όλα αυτά τα χρόνια, η σύνταξη καταβαλλόταν κανονικά στο λογαριασμό της νεκρής γυναίκας, ενώ οι αρχές θεωρούν ότι ο γιος της απέσυρε χρήματα μέσω χρεωστικής κάρτας.

Στην αστυνομία οδηγήθηκε και ο πατέρας του για ανάκριση.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ