Facebook Pixel Sportdog.gr | Αληθινή ιστορία: Δικαστής διώχνει έναν 40χρονο από το σπίτι των γονιών του
Life
| 2024-02-03 12:16:00

Αληθινή ιστορία: Δικαστής διώχνει έναν 40χρονο από το σπίτι των γονιών του

Sportdog Team
Αληθινή ιστορία: Δικαστής διώχνει έναν 40χρονο από το σπίτι των γονιών του

Είχε ήδη μια μόνιμη και σταθερή δουλειά, οπότε δικαιούταν πλήρως να πάει να ζήσει σε άλλο σπίτι.

Το ζευγάρι συνταξιούχων κατήγγειλε τον γιο τους γιατί η συνύπαρξή τους γινόταν «μη βιώσιμη» και δέχονταν συνεχείς απειλές από τον «νεαρό».

Οι γονείς κατάφεραν να διώξουν τον 40χρονο γιο τους από το σπίτι τους στη Σαραγόσα, αφού ο δικαστής διέταξε τον άνδρα να φύγει από το σπίτι λόγω καταγγελίας που υπέβαλαν οι γονείς . Όπως φαίνεται, το ζευγάρι των συνταξιούχων είχε αποφασίσει να κινηθεί εναντίον του γιου του λόγω του επιθετικού χαρακτήρα του και της άρνησής του να βοηθήσει οικονομικά στο σπίτι.

Στην αρχή, οι γονείς ζήτησαν από τον γιο τους να φύγει οικειοθελώς από το σπίτι σε πολλές περιπτώσεις. Όταν δεν υπήρξε αποτέλεσμα, υπέβαλαν πολιτική αγωγή που προχώρησε μέχρι να φτάσει στον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου και αυτός διέταξε τον γιο να φύγει από το σπίτι των γονιών του.

Το ζευγάρι συνταξιούχων διαβεβαίωσε ότι η συμβίωση με τον γιο τους ήταν «μη βιώσιμη» λόγω της επιθετικής φύσης του και των επανειλημμένων απειλών με τις οποίες τους εκφοβίζει. Επιπλέον, είχε ήδη μια μόνιμη και σταθερή δουλειά, οπότε δικαιούταν πλήρως να πάει να ζήσει σε άλλο σπίτι και να σταματήσει να απασχολείται στο σπίτι των γονιών του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags