Facebook Pixel Αλβανικά καψώνια σε Μπελέρη! Άλλος ένας εμπαιγμός από το καθεστώς Ράμα
Life
| 2023-12-31 19:35:00

Αλβανικά καψώνια σε Μπελέρη! Άλλος ένας εμπαιγμός από το καθεστώς Ράμα (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γεωπόλδου
Αλβανικά καψώνια σε Μπελέρη! Άλλος ένας εμπαιγμός από το καθεστώς Ράμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλη μία κοροϊδία εις βάρος της Ελλάδας και της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία.

Η 6ωρη άδεια στον Φρέντι Μπελέρη για να παραστεί στην κηδεία της γιαγιάς του, τελικά ήταν… 10λεπτη. Ο εκλεγμένος δήμαρχος έφτασε στη Χειμάρρα συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, ενώ στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί πολλοί κάτοικοι που φώναζαν το όνομά του και άρχισαν να χειροκροτούν.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετέφεραν τον Φρέντη Μπελέρη στον χώρο του νεκροταφείου όπου θα κηδευτεί η γιαγιά του. Κρατείται ακόμη στην κλούβα και θα τον αφήσουν όταν η σορός μεταφερθεί στον εσωτερικό χώρο του νεκροταφείου pic.twitter.com/4nW0wsv83m

— Himara.gr (@HimaraGr) December 31, 2023

Ο Φρέντι Μπελέρης κρατήθηκε μέσα στην κλούβα, ενώ δεν του επετράπη να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία. Μάλιστα δεν τον άφησαν να επισκεφθεί ούτε το σπίτι που έμενε η γιαγιά του, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, σύμφωνα με το himara.gr.

Φρέντης Φρέντης Φρέντης pic.twitter.com/v2pczw3fty

— Himara.gr (@HimaraGr) December 31, 2023

Είναι χαρακτηριστικό ότι επιστρατεύτηκαν 18 κλούβες της αλβανικής αστυνομίας και τον φύλαγαν 25 άνδρες των ειδικών δυνάμεων.

Ο Μπελέρης βγήκε από την κλούβα μόλις για 10 λεπτά, όταν η σορός της γιαγιάς του μεταφέρθηκε στον εσωτερικό χώρο του νεκροταφείου με τους κατοίκους της Χειμάρρας να τον αποθεώνουν, ενώ υπήρξε και ένταση με τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια, ο Μπελέρης επέστρεψε στις φυλακές.

Χιμάρα τώρα, ο Φρεντης Μπελέρης βγαίνει από την κλούβα της αστυνομίας με τους κατοίκους να φωνάζουν το όνομα του και να τον χειροκροτούν pic.twitter.com/bJG2uvM8xt

— Himara.gr (@HimaraGr) December 31, 2023

Geopoldos's Opinion: Πρόκειται για έναν ακόμα εμπαιγμό του καθεστώτος Ράμα εις βάρος της Ελλάδας και της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας. Οι Αλβανοί παραβιάζουν το Διεθνές Δίκαιο στην υπόθεση Μπελέρη και η Ελλάδα πρέπει να σκληρύνει περισσότερο τη στάση της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags