Facebook Pixel Με Μαρινάκη, Κόκκαλη η παρουσίαση του συνδυασμού Μώραλη
Life
| 2014-04-15 16:51:00

Με Μαρινάκη, Κόκκαλη η παρουσίαση του συνδυασμού Μώραλη

Με Μαρινάκη, Κόκκαλη η παρουσίαση του συνδυασμού Μώραλη

Έναν "Πειραιά Νικητή" οραματίζεται ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα ανέπτυξε το όραμά του για την πόλη κατά την παρουσίαση του συνδυασμού του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο νυν μεγαλομέτοχος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρώην ιδιοκτήτης, Σωκράτης Κόκκαλης και ο γιος του Πέτρος, όπως και οι πρώην δήμαρχοι Πειραιά, Χρήστος Αγραπίδης και Ανδρέας Ανδριανόπουλος.

Ο Γιάννης Μώραλης δήλωσε κατά την παρουσίαση του συνδυασμού του ότι θέλει έναν Πειραιά "εξωστρεφή, με δυναμική οικονομία, με κύρος και με αυτοπεποίθηση και όχι έναν Πειραιά που θα πανηγυρίζει για αυτονόητες παρεμβάσεις. Αυτή είναι μια από τις βασικές μας διαφορές με τον κ. Μιχαλολιάκο".

Και πρόσθεσε: "Βασική στρατηγική του προγράμματός μας είναι ο Πειραιάς να κοιτάξει προς τη θάλασσα, χάρη στην οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές Πειραιωτών, που ανοίγει του ορίζοντες του Πειραιά στα πέρατα του κόσμου. Να γιατί μιλάμε για την ανάγκη ο Πειραιάς να κοιτάξει στην θάλασσα. Να γιατί στρατεύονται μαζί μας ηγετικές προσωπικότητες από το χώρο της ναυτιλίας και της επιχειρηματικότητας όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Να γιατί στρατεύεται μαζί μας ο Πέτρος Κόκκαλης. Να γιατί ζητάμε την στράτευση και πολλών άλλων άξιων συμπολιτών μας. Μας ενώνει η θέληση ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας".

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης σημείωσε: "Μας ενώνει η θέληση ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας. Μας ενώνει η θέληση ενίσχυσης των νέων που θέλουν να γίνουν επιχειρηματίες και η γνώση που διαθέτουμε για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αρχική χρηματοδότηση, για να στεγαστούν σε χώρους γραφείων που θα διαθέτουν σύγχρονες υποδομές, και για να υποστηριχθούν τα επιχειρηματικά τους σχέδια έως ότου μπορέσουν να ανοιχτούν, με τις δικές τους δυνάμεις, στις διεθνείς αγορές".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags