Facebook Pixel Ο χορευταράς Γκλέτσος πάει για... Πρωθυπουργός (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2014-05-19 18:01:00

Ο χορευταράς Γκλέτσος πάει για... Πρωθυπουργός (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο χορευταράς Γκλέτσος πάει για... Πρωθυπουργός (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τη θριαμβευτική επανεκλογή του στη δημαρχία της Στυλίδας, αλλά και τις πολιτικές του φιλοδοξίες με την ίδρυση του κόμματος "ΤΕΛΕΙΑ" ενόψει των επόμενων εθνικών εκλογών, μίλησε ο ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος δήλωσε μάλιστα πως εξεπλάγην με το 67,7% που του έδωσαν οι ψηφοφόροι.

"Δεν περίμενα τόσο μεγάλο ποσοστό. Περίμενα ένα 52-53%. Αυτό το εκτιμούσα εγώ γιατί ήταν τα πιο δύσκολα χρόνια από τη μεταπολίτευση και μετά, για την αφημένη τοπική αυτοδιοίκηση", δήλωσε στο "ΒΗΜΑ FM 99,5".

Στη συνέχεια της ραδιοφωνικής του συνέντευξης, o Απόστολος Γκλέτσος ανέλυσε τους σκοπούς του κόμματος ΤΕΛΕΙΑ. "Πιστεύω πως πρέπει να τελειώνουμε με κάποιες ανώριμες παρεξηγήσεις για το 2014, δηλαδή, δεξιός, αριστερός, κεντρώος. Ιδρύουμε το κόμμα διότι εμείς έχουμε βιογραφικό διοίκησης. Όταν λέω εμείς εννοώ συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα. Σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα ανακοινώσουμε το ψηφοδέλτιο για όλη την Ελλάδα. Εγώ είμαι επικεφαλής".

Στην ερώτηση μάλιστα αν θέλει να γίνει Πρωθυπουργός, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε: "Γιατί όχι;".

Ο ίδιος μάλιστα πληροφόρησε πως θα είναι έτοιμο το κόμμα του για τις εθνικές εκλογές ακόμα και αν αυτές γίνουν πρόωρα, νωρίτερα και από το φθινόπωρο. "Το Φθινόπωρο; Μέχρι τον Αύγουστο θα είμαστε έτοιμοι", τόνισε χαρακτηριστικά.

Το ζεϊμπέκικο του Δημάρχου
Υπό τους ήχους της "Δραπετσώνας" του Βασίλη Τσιτσάνη γιόρτασε ο Απόστολος Γκλέτσος την εντυπωσιακή επανεκλογή του στη Στυλίδα. Δείτε το σχετικό βίντεο από το lamiareport.gr:


Πηγή: tanea.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags