Facebook Pixel Sportdog.gr | Βάζει ξανά… φωτιές ο Ζουράρις για Άρη-Ολυμπιακό: «Δεν μετανιώνω, λογοτεχνία το σύνθημα του ΠΑΟΚ»!
Life
| 2018-01-22 16:45:00

Βάζει ξανά… φωτιές ο Ζουράρις για Άρη-Ολυμπιακό: «Δεν μετανιώνω, λογοτεχνία το σύνθημα του ΠΑΟΚ»!

Sportdog Team
Βάζει ξανά… φωτιές ο Ζουράρις για Άρη-Ολυμπιακό: «Δεν μετανιώνω, λογοτεχνία το σύνθημα του ΠΑΟΚ»!

Ποιους «δείχνει» για τον ξυλοδαρμό του, η θύρα 4 και το πρωτάθλημα.

Για την επίθεση που δέχθηκε χθες από ομάδα ατόμων κατά τη διάρκεια του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία, μίλησε στο περιθώριο ομιλίας του, σε ΙΕΚ της Θεσσαλονίκης ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρώην υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις.

Όπως είπε τον χτύπησαν με καδρόνι στο κεφάλι ενώ χτυπήθηκε και ένας αστυνομικός, ενημέρωσε πως η Αστυνομία του είπε ότι ήταν μάλλον μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ τοποθετήθηκε και πάλι για την κόντρα του με Άρη και Ολυμπιακό και την... λατρεία του στα συνθήματα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όπως παρουσιάστηκε η ομιλία του από το Metrosport.gr:

«ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙ ΠΑΟΚ ΘΑ HΜΑΣΤΑΝ»

Αυτά ήταν από τα πρώτα λογία του τέως υφυπουργού που από την πρώτη στιγμή θέλησε να δώσει ξανά το στίγμα του οπαδισμού το οποίο τον χαρακτηρίζει. Συνεχίζοντας όμως την γνωστή ρήση των οπαδών του ΠΑΟΚ είπε: «μυαλό δεν έχουμε όμως, παραμένουμε ΠΑΟΚ».


Αγαπημένο σύνθημα της κερκίδας του ΠΑΟΚ;

«Είναι πολλά, χαρακτηριστικά όμως θυμάμαι ένα που είχα δει όταν με τίμησαν στο σύνδεσμο του ΠΑΟΚ «Θύρα 4», «όλος ο κόσμος είναι ένα τρελοκομείο, αλλά εδώ είναι τα κεντρικά», είναι μια γενική αλήθεια αυτό».


«ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ»

Για την επίθεση που δέχθηκε χθες στο συλλαλητήριο δήλωσε:

«Δέχθηκα ένα χτύπημα εχθές το οποίο μου προκάλεσε πρόβλημα στην ήδη επιβαρυμένη μου ακοή. Οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες, πιστεύουν ότι μια μερίδα όσων μου επιτέθηκαν ήταν ακροδεξιά μέλη της Χρυσής Αυγής, αλλά δεν μπορεί να γίνει κάποια γενίκευση». Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Στη Βουλή χαιρετάω τους βουλευτές του συγκεκριμένου κόμματος, γιατί έτσι μου έμαθε η μητέρα μου στο σπίτι και γιατί έτσι προβλέπει και το Σύνταγμα της Ελλάδος. Βέβαια έχω μπει στον «πειρασμό» να αλλάξω συμπεριφορά κάτι το οποίο δεν έχω κάνει ακόμα».


Σε επόμενη ερώτηση για το συλλαλητήριο και τη «στάση» των καναλιών ανέφερε:

«Απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν έπαιξε το συλλαλητήριο στα μεγάλα κανάλια, ήταν απαράδεκτο να μην καλυφθεί το γεγονός, υπήρχε τόσο μεγάλη συμμετοχή κόσμου. Μέχρι και εγώ έκανα δηλώσεις και δεν έπαιξαν».


«ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ»

Σαν «βομβά» έσκασε στα αυτιά των σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ η επόμενη δήλωση του κ. Ζουράρι.

«Δεν έχω διαβάσει ολόκληρο κανένα ψήφισμα που έφτασε στην Βουλή, ο μονός από τους 300 που θα μπορούσε ίσως να το κάνει ,ήμουν εγώ, αλλά ούτε και εγώ το έκανα. Ήταν ξεκάθαρη ευθύνη των δανειστών, έστελναν ψηφίσματα εξακοσίων σελίδων και τα ήθελαν έτοιμα την επόμενη ημέρα, ήταν αδύνατο». Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Από το 2010 η Ελλάδα βρίσκεται σε «κατοχή». Η αριστερή Κυβέρνηση έχει βελτιώσει κάποια πράγματα αλλά έχει πιο πολύ ρολό διαχειριστή πλέον».


Συνεχίζοντας τις πολίτικες του τοποθετήσεις προέβη στις εξής δηλώσεις:

«Δεν θα ψηφίσω κανένα όνομα που περιέχει μεσα τον ορό «Μακεδονία» γιατί στην πορεία θα αλλοιωθεί, το ίδιο θα κάνουν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Η παραίτηση μου είχε κατατεθεί από τις 8 Ιανουάριου αλλά δεν έγινε δεκτή, ο λόγος ήταν η διδακτική ύλη στα σχολεία της Αλβανίας, που ενώ υπήρχε συμφωνία να αφαιρεθεί από τα βιβλία τους, κάθε τι που αλλοίωνε την ιστορία κάτι τέτοιο σε πρώτη φάση δεν έγινε. Κάνεις δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον μου στην πολιτική σκηνή και το πως θα είναι η πορεία μου. Είμαι πλέον συνταξιούχος».


«ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑ, ΤΟ «ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ»


Μετανιώνει ο βουλευτής πλέον Κώστας Ζουράρις για τις δηλώσεις του για Ολυμπιακό και Άρη;

«Δεν έχω να μετανιώσω για κάτι, το «βουντού βουντού» είναι καθαρή λογοτεχνία, είναι ένα μεγάλο λογοτεχνικό έργο που έχουν γράψει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Οι ύβρεις που ακούω δεν με απασχολούν, αφορούν την ιδιότητα μου ως οπαδός του ΠΑΟΚ, και όχι προς το πρόσωπο μου».


ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

«Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Δήμαρχο, μόνο στίγμα στις σχέσεις μας οι απόψεις του για την Μακεδονία. Θα έκανα και εγώ συνέντευξη σε οίκο ανοχής όπως αυτός, γιατί εγώ από μονός μου είμαι ένας οίκος ανοχής».


Κώστας Ζουράρις, ένας άνθρωπος ένθερμος υποστηρικτής της αραχνιάζουσας, πώς νιώθει ότι στα Ελληνικά σχολεία η Αρχαιά Ελληνική γλώσσα βρίσκεται σε «κρίση»;


«Αγαπάω τα Αρχαιά Ελληνικά, όμως λατρεύω και τα Νέα. Στο εξωτερικό διαβάζουν πρώτα Νέα για να κατανοήσουν τα Αρχαιά. Στην Ελλάδα διδακτικά έχουμε μείνει πίσω, είχα ετοιμάσει πρόταση να υπάρχουν τα Αρχαιά Ελληνικά ακόμα και στο νηπιαγωγίο με τη μορφή παιχνιδιού».


«ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΠΑΟΚ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟ»


Τελειώνοντας αναφέρθηκε ξανά στον αγαπημένο του ΠΑΟΚ:

«Παλαιοτέρα είχα δηλώσει ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει πρωτάθλημα όταν γίνει το μετρό στην Θεσσαλονίκη, δηλαδή ΠΟΤΕ. Πλέον με την ταχύτητα που γίνεται, νομίζω και θέλω ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα φέτος πριν ετοιμαστεί το έργο».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags