Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή αποθέωση Τσίπρα για τον γιο Μπαλτάκου!
Life
| 2018-02-15 17:40:00

Τρομερή αποθέωση Τσίπρα για τον γιο Μπαλτάκου!

Sportdog Team
Τρομερή αποθέωση Τσίπρα για τον γιο Μπαλτάκου!

«Παρασκήνιο» από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.

Κατά την επίσκεψή του στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, ο Αλέξης Τσίπρας συναντήσε τους επικεφαλής των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού που πήραν μέρος στις επιχειρήσεις σε Κέρκυρα, Κρήτη, Τζια, με την καταδίωξη και τη σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών αλλά και τη διάσωση ανοιχτά της Μυκόνου των 12 ναυτικών του πλοίου Little Seyma.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Παναγιώτη Κουρουμπλή και ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους μάχιμους αξιωματικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ΔΙΔΙΝΑΛ, των Πλοίων Ανοικτής Θαλάσσης (Π.Α.Θ.), των Ελικοπτέρων και της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών (Μ.Υ.Α.).

Το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού τράβηξε ο ανθυποπλοίαρχος Δημήτρης Μπαλτάκος.

Ο βατραχάνθρωπος και υποδιοικητής της ΜΥΑ ήταν επικεφαλής του κλιμακίου των βατραχανθρώπων του Λιμενικού, που στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου καταδίωκε το θηριώδες φουσκωτό των ναρκεμπόρων με τον ενάμιση τόνο χασίς ανοιχτά της Κέρκυρας και πρωταγωνιστής της διάσωσης των 12 ναυτικών του πλοίου Little Seyma ανοιχτά της Μυκόνου.

Ο πρωθυπουργός χαιρέτησε θερμά τον νεαρό Μπαλτάκο, γιο του Τάκη Μπαλτάκου, πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά. Απευθυνόμενος στον κ. Κουρουμπλή, έκανε ειδική αναφορά στις σπουδές του Δημήτρη Μπαλτάκου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτός δεν είναι ΟΥΚ. Είναι ΟΥΚ επιστήμονας και τέτοιους αξιωματικούς θέλουμε...». 

Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Μπαλτάκος ήταν πρωταγωνιστής «θερμού» επεισοδίου στους διαδρόμους της Βουλής με στελέχη της Χρυσής Αυγής, τον Απρίλιο του 2014, λίγο μετά την κυκλοφορία ηχητικού από τον Ηλία Κασιδιάρη στο οποίο φέρεται να ακούγεται ο πατέρας του να συνομιλεί με τον Κασιδιάρη σχετικά με την προφυλάκιση των στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Με πληροφορίες από protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags