Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο δημοσίευμα για Σαββίδη - Τον κατηγορούν για υποκλοπές και δωροδοκίες!
Life
| 2018-10-10 11:53:00

Απίστευτο δημοσίευμα για Σαββίδη - Τον κατηγορούν για υποκλοπές και δωροδοκίες!

Απίστευτο δημοσίευμα για Σαββίδη - Τον κατηγορούν για υποκλοπές και δωροδοκίες!

Απίθανα πράγματα για το αφεντικό του ΠΑΟΚ. Πώς θα αντιδράσει;

Υποκλαπείσες συνομιλίες, του περασμένου Ιουνίου, που υποδεικνύουν εμπλοκή του κ. Ιβάν Σαββίδη σε προσπάθεια υπονόμευσης της συμφωνίας των Πρεσπών μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ φέρονται να έχουν στην κατοχή τους οι υπηρεσίες των ΗΠΑ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των New York Times.

Η εφημερίδα επαναφέρει παλαιότερο δημοσίευμα του Buzzfeed εκφράζοντας τη βεβαιότητα για το ρωσικό δάκτυλο στα Σκόπια και εντάσσοντας τις κινήσεις του κ. Σαββίδη στον διπλωματικό και άλλο πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ Δύσης και Μόσχας τους τελευταίους μήνες. Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο ρόλο του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Τζέφρι Πάιατ και της δυνατότητάς του να ανταποκριθεί και να απαντήσει στις ρωσικές προκλήσεις, έχοντας βεβαίως και την προϋπηρεσία από την θέση του ως επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με αυτό, οι αμερικανικές υπηρεσίες επιβεβαίωσαν από τις υποκλοπές των επικοινωνιών του κ. Σαββίδη (email, sms και τηλεφωνικές κλήσεις) ότι χρηματοδότησε την κινητοποίηση της αντιπολίτευσης στα Σκόπια και τις αντιδράσεις στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα πάντοτε με τους NYT ανώτατος αξιωματούχος των ΗΠΑ ανέφερε πως οι αμερικανικές υπηρεσίες δεν δυσκολεύτηκαν να συγκεντρώσουν τα απαιτούμενα στοιχεία κίνησης προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι ο ομογενής επιχειρηματίας βρίσκεται πίσω από τη χρηματοδότηση πολιτών και οργανωμένων ομάδων οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων προκειμένου να κινητοποιηθούν εναντίον του δημοψηφίσματος στην ΠΓΔΜ.

Διαβάστε περισσότερα στο Newpost

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags