Facebook Pixel Δήμητρα Ματσούκα - Φαίη Σκορδά: "Πάγωσαν" στον ΣΚΑΪ - Σκίστηκε στον... αέρα το παντελόνι της Ματσούκα - Άφωνη και η Σκορδά! (Vid)
Life
| 2022-10-20 09:00:00

"Πάγωσαν" στον ΣΚΑΪ - Σκίστηκε στον... αέρα το παντελόνι της Ματσούκα - Άφωνη και η Σκορδά! (Vid)

Sportdog Team
"Πάγωσαν" στον ΣΚΑΪ - Σκίστηκε στον... αέρα το παντελόνι της Ματσούκα - Άφωνη και η Σκορδά! (Vid)

Αναστάτωση στην πρωινή εκπομπή με το ατύχημα την ώρα που έκατσε στον καναπέ η εντυπωσιακή ηθοποιός. Δείτε πώς αντέδρασε ο σκηνοθέτης μόλις το κατάλαβε...

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία άθελά της... αναστάτωσε τους τηλεθεατές αλλά και τον σκηνοθέτη της εκπομπής, ο οποίος έκανε ότι μπορούσε για να καλύψει το σκισμένο παντελόνι της ηθοποιού.

Στην συνέντευξή της μίλησε για όλους και για όλα, αφού αναφέρθηκε στην παράσταση «Μαθήματα Κωμωδίας», η οποία ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο «Μικρό Παλλάς».Παράλληλα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει περάσει στην τηλεόραση, αλλά και στα… sociel media.

Ωστόσο, η εμφάνισή της είχε και ένα απρόοπτο. Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και στο βίντεο (μετά το 1:00), όταν η ηθοποιός κάθισε στον καναπέ σκίστηκε το πίσω μέρος του παντελονιού της. Ευτυχώς για αυτήν, ο σκηνοθέτης κατάλαβε σύντομα το απρόοπτο και καθ’ όλη την διάρκεια της συνέντευξης απέφευγε να δείχνει το επίμαχο πλάνο.

 

"Ξεσάλωσε" η Δήμητρα Ματσούκα - Με κοντό σορτσάκι στο Σύνταγμα... προκαλεί τον Τσολιά! (ΦΩΤΟ)

Μια απο τις καλύτερες εμφανίσεις που έχει κάνει ποτέ η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα, έχει γίνει στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όπου μια καλοκαιρινή μέρα αποφάσισε να φωτογραφηθεί δίπλα στον τσολιά, όπου ο καημένος σίγουρα ίδρωσε και έφταιγε η ζέστη!

Η ηθοποιός φημίζεται για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, ειδικά στην τηλεόραση και στο θέατρο, αφού έχει δημιουργήσει τον δικό της μύθο με μερικές κλασσικές σειρές που μας έχουν μείνει χαραγμένες βαθιά στο μυαλό.

Ακόμα όμως και στην προσωπική της ζωή και ακόμα και μέσα απο τα social media η Δήμητρα Ματσούκα έχει ρίξει μερικά σαγόνια, έτσι για την πλάκα της!

Όπως ακριβώς έκανε και στην παρακάτω εμφάνιση της δίπλα απο τον τσολιά!

Με τη ξιφολόγχη… προσοχή έμεινε ο Εύζωνας φρουρός του Προεδρικού Μεγάρου όταν η πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός, με αυτή την αμφίεση, στάθηκε δίπλα του για μια αναμνηστική πόζα.

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε το Σάββατο το μεσημέρι για μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και πώς της ήλθε, πήγε και έκατσε δίπλα στον φρουρό του Προεδρικού Μεγάρου.

Στη συνέχεια ανάρτησε τη φωτογραφία στο Instagram, το οποίο η Δήμητρα Ματσούκα έχει ανακαλύψει τον τελευταίο καιρό και το έχει λατρέψει.

Χαμός με τη Δήμητρα Ματσούκα: Η «απαγορευμένη» φωτογραφία που ήθελε να εξαφανίσει

Στον καναπέ του «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4» της ΕΡΤ βρέθηκε η αγαπημένη ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα όπου αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την επαγγελματική της πορεία αλλά και τα εξώφυλλα τα οποία και συζητήθηκαν. Παράλληλα, απολαύστε εδώ τον «παράδεισο» της Δήμητρας Ματσούκα στο Παγκράτι.

Η Δήμητρα Ματσούκα πέρασε σε μια αποκάλυψη για την εποχή που χρειάστηκε να πληρώσει προκειμένου να μην κυκλοφορήσει φωτογραφία της σε εξώφυλλο.

«Κάπου στο τέταρτο πέμπτο εξώφυλλο, αυτό συνέβη το 2004, είπα τέλος ως εδώ. Και δεν ξαναέκανα ποτέ. Δεν άντεχα να είμαι έρμαιο αυτής της αγοραίας ας πούμε διάθεσης του να πουλήσουμε… Ενώ μέσα οι φωτογραφίες ήταν αντάξιες των ξένων περιοδικών. Δεν μου άρεσε αυτή η εξαπάτηση, γιατί πάντοτε δίναμε τα χέρια για το τι θα μπει και πάντα έμπαινε κάτι άλλο και πάντα ο ένας κατηγορούσε τον άλλον», ανέφερε η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα.

Και πρόσθεσε: «Ξέρετε τι γνωστή ιστορία που έχω βγάλει 500 χιλιάδες δραχμές για να μην μπει εξώφυλλο. Έγινε ένα εξώφυλλο που δεν μου άρεσε, μια αντιγραφή εξωφύλλου που είχε κάνει η Μπελούτσι και μου είχαν πει ότι αν δεν σου αρέσει δεν θα μπει μην ανησυχείς. Λέω δεν μου αρέσει, δεν θα μπει λοιπόν. Και μου είπαν ότι θα μπει γιατί έχει κοστίσει αυτή η φωτογράφιση.

Έφυγα, πήγα στην τράπεζα, πήρα 500 χιλιάδες, γύρισα και όταν έβγαλα τα χρήματα πετάχτηκαν στην άλλη άκρη του γραφείο σαν να έβγαζα βόμβα. Τελικά, ξαναέγινε η φωτογράφιση και ήμουν πιο ευχαριστημένη», είπε η Δήμητρα Ματσούκα.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags