Facebook Pixel Δήμητρα Ματσούκα: Σχεδόν… γυμνή σε τηλεοπτική συνέντευξη η Ματσούκα - Mόνο σουτιέν και "φουσκωμένο" στηθος! (Vid)
Life
| 2023-04-26 07:56:00

Σχεδόν… γυμνή σε τηλεοπτική συνέντευξη η Ματσούκα - Mόνο σουτιέν και "φουσκωμένο" στηθος! (Vid)

Sportdog Team
Σχεδόν… γυμνή σε τηλεοπτική συνέντευξη η Ματσούκα - Mόνο σουτιέν και "φουσκωμένο" στηθος! (Vid)

Αποκαλυπτική εμφάνιση από την εντυπωσιακή ηθοποιό, η οποία φόρεσε όσα λιγότερα ρούχα γινόταν για να μιλήσει στην κάμερα.

Η Δήμητρα Ματσούκα σε τηλεοπτική της εμφάνιση μίλησε για τη ζωή της, και τις συνεργασίες της σε θέατρο και τηλεόραση.

Η ηθοποιός μίλησε για την σχέση της με τον πατέρα της. «Ο πατέρας μας δεν ήταν παρών στις ζωές μας ούτε εμένα ούτε τη αδελφής μου, είχαν χωρίσει οι γονείς μου. Μου είχαν προτείνει να παίξω στο «Καφέ της Χαράς. Πιο μικρή είχα θυμό με του δημοσιογράφους. Ήμουν μόνιμο θέμα σχολιασμού στις «κίτρινες εκπομπές» που έπαιζαν τότε», ανέφερε η Δήμητρα Ματσούκα.

«Απέρριπτα σειρές που μου  προσέφεραν πολλά χρήματα προκειμένου να κάνω αυτό που θέλω στην υποκριτική. Έκανα πρεμιέρα στην Επίδαυρο χωρίς πρόβα γιατί μου άλλαξε ο Δημήτρης Λιγνάδης τον ρόλο λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα. Δεν είχα ζεστή συνεργασία με τον Λιγνάδη», σχολίασε αναφορικά με την συνεργασία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη υπογράμμισε πως, «Μου έκανε εντύπωση η ιστορία για τον ηθοποιό που έτρωγε ξύλο από τον Φιλιππίδη, ήταν γνωστό σε όλο τον θίασο, αν ήμουν σε εκείνη την παράσταση θα είχα φύγει. Έχω κάνει συμβιβασμούς στη δουλειά μου, έχω κατεβάσει το κεφάλι».

Κάποιοι πάντως πιο… παρατηρητικοί, σχολίασαν την εντυπωσιακή-αποκαλυπτική εμφάνισή της με μία μπλούζα που δεν κάλυπτε πολλά, αλλά και το στήθος που «τραβούσε τα βλέμματα». Άλλαξε άραγε κάτι;

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!

 

"Ξεσάλωσε" η Δήμητρα Ματσούκα - Με κοντό σορτσάκι στο Σύνταγμα... προκαλεί τον Τσολιά! (ΦΩΤΟ)

Μια απο τις καλύτερες εμφανίσεις που έχει κάνει ποτέ η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα, έχει γίνει στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όπου μια καλοκαιρινή μέρα αποφάσισε να φωτογραφηθεί δίπλα στον τσολιά, όπου ο καημένος σίγουρα ίδρωσε και έφταιγε η ζέστη!

Η ηθοποιός φημίζεται για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, ειδικά στην τηλεόραση και στο θέατρο, αφού έχει δημιουργήσει τον δικό της μύθο με μερικές κλασσικές σειρές που μας έχουν μείνει χαραγμένες βαθιά στο μυαλό.

Ακόμα όμως και στην προσωπική της ζωή και ακόμα και μέσα απο τα social media η Δήμητρα Ματσούκα έχει ρίξει μερικά σαγόνια, έτσι για την πλάκα της!

Όπως ακριβώς έκανε και στην παρακάτω εμφάνιση της δίπλα απο τον τσολιά!

Με τη ξιφολόγχη… προσοχή έμεινε ο Εύζωνας φρουρός του Προεδρικού Μεγάρου όταν η πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός, με αυτή την αμφίεση, στάθηκε δίπλα του για μια αναμνηστική πόζα.

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε το Σάββατο το μεσημέρι για μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και πώς της ήλθε, πήγε και έκατσε δίπλα στον φρουρό του Προεδρικού Μεγάρου.

Στη συνέχεια ανάρτησε τη φωτογραφία στο Instagram, το οποίο η Δήμητρα Ματσούκα έχει ανακαλύψει τον τελευταίο καιρό και το έχει λατρέψει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags