Facebook Pixel Γιώργος Λιάγκας: Φήμες για σχέση με πασίγνωστη τραγουδίστρια! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2024-03-02 08:45:00

Νέος έρωτας για τον Γιώργο Λιάγκα; Φήμες για σχέση με πασίγνωστη τραγουδίστρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νέος έρωτας για τον Γιώργο Λιάγκα; Φήμες για σχέση με πασίγνωστη τραγουδίστρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εξώφυλλο περιοδικού αποκαλύπτει πως οι δύο τους έχουν έρθει πλέον πολύ κοντά...

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στο Ενώπιος Ενωπίω γιατί δεν μιλούσε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου ενώ τώρα οι σχέσεις τους ειναι άριστες.

Αρχικά μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου που έκανε «παρέμβαση» στο Ενώπιος Ενωπίω: «Κοίτα πώς τα φέρνει η ζωή… Είναι πάντα εκεί, με τις εκπλήξεις της να σου αποδεικνύει ότι “τα πάντα ρει”. Ότι όλα είναι ρευστά, ότι τι ωραία που είναι η ζωή τελικά. Και να που ήρθε αυτή η ωραία στιγμή και γνωριστήκαμε με τον Γιώργο, δια ζώσης πια, δηλαδή εκτός δουλειάς, ένα πολύ ωραίο βραδινό τραπέζι. Κι εγώ, θα μιλήσω για τον εαυτό μου, άλλαξα πολλές μοίρες, άλλαξα γνώμη… Όχι ότι είχα κάποια κακή γνώμη, αλλά είμαστε δύο ενήλικες και δεν μιλούσαμε δίχως λόγο και αιτία».

Και ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε: «Κάποια στιγμή, μέσω της εκπομπής, είχα κάνει ένα σχόλιο. Όχι κακό, αλλά όχι και καλό. Η Νατάσα πρέπει λίγο να ψιλοπαρεξηγήθηκε και δικαίως, δεν μου μίλαγε. Δεν μου μίλαγε αυτή, λέω γιατί μου κρατάει μούτρα; Εγώ εκείνη την ώρα δεν καταλαβαίνω ότι πιθανόν μπορεί να ενοχλήσω κάποιον. Είναι μια πλάκα. Χοντρή ξεχοντρή, δεν το καταλαβαίνω. Α, λέω γιατί δεν μου μιλάει;

Θεωρητικά πρέπει να μου μιλάει. Δεν μου μιλάει η Νατάσα, δεν της μιλάω κι εγώ. Ήταν αστείο. Βρισκόμασταν στο πάρκινγκ και αλλάζαμε πρόσωπο. Πάμε σε φαρμακείο της γειτονιάς και ο ένας μέσα ο άλλος έξω και κοιταζόμασταν έτσι… Δηλαδή ελληνική ταινία, παλιά. Και κάποια στιγμή βρισκόμαστε σε ένα τραπέζι, μετά από μια θεατρική παράσταση, περνάμε δύο τρεις ώρες και η Νάτασα παίρνει τον κοινό μας φίλο τον Πάνο Κατσαρίδη και του λέει “ρε συ αυτός είναι καλός, έχει χιούμορ. Έλα να ξαναβγούμε”!

Κι έτσι βγήκαμε και τα τελευταία δύο χρόνια, πραγματικά, κάνουμε πάρα πολύ παρέα. Βρισκόμαστε τουλάχιστον δύο τρεις φορές την εβδομάδα. Ταιριάξαμε και είναι φίλη μου πολύ καλή πια»!

Δείτε το βίντεο:

Εξώφυλλο περιοδικού πάντως αναφέρει πως οι δύο τους έχουν έρθει πολύ κοντά τελευταία, έχουν άριστη σχέση και κάποιοι πιστεύουν (ή θέλουν...) να είναι το νέο ζευγάρι της πόλης!

Η Μενεγάκη… εγκρίνει την σχέση της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε την Πέμπτη το βράδυ με τη Νατάσα Θεοδψρίδου με τον παρουσιαστή να μοιράζεται στιγμιότυπο από την έξοδό τους.

Οι δυο τους πόζαραν με χαμόγελο και μετέδωσαν τη θετική ενέργειά τους, ενώ και οι δύο ήταν κομψά ντυμένοι.

Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργος Λιάγκας έχουν χτίσει μια δυνατή φιλία, ενώ η τραγουδίστρια παρευρέθηκε και στο πάρυ για τα γενέθλιά του. «Έχουμε έρθει κοντά σε ανθρώπινο επίπεδο με τη Νατάσα. Έχουμε κάνει με μεγάλη χαρά κάτι που θα το δείτε την Παρασκευή. Ούτε ηθοποιός είμαι, ούτε μοντέλο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας πρόσφατα. Να θυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής είχε παίξει σε κλιπ της για το τραγούδι «Χάρτης».

«Με τη Νατάσα μένουμε δίπλα, είμαστε πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα. Οι σχέσεις αλλάζουν των ανθρώπων και εξελίσσονται, και διαμορφώνονται, και είτε έρχονται πιο κοντά οι άνθρωποι ή απομακρύνονται στη ζωή. Με τη Νατάσα είμαστε πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα, εχτές είχαμε βγει με παρέα, και γυρίσαμε μαζί επειδή μένουμε δίπλα», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags