Facebook Pixel Θα του κλέψει Καϊμακόγλου;
| 2012-06-22 11:05:00

Θα του κλέψει Καϊμακόγλου;

Θα του κλέψει Καϊμακόγλου;

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Κώστας Καϊμακόγλου, ο οποίος προς το παρόν δεν τα έχει βρει με τον Παναθηναϊκό στο οικονομικό!

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Κώστας Καϊμακόγλου, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά. Ο διεθνής φόργουορντ δεν τα βρήκε με τον Παναθηναϊκό στην πρώτη συζήτηση που έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ως εκ τούτου οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι έτοιμοι να μπουν «σφήνα» για την απόκτησή του. Ο Καϊμακόγλου είναι ελεύθερος και όσο υπάρχει απόσταση με τους «πράσινους» τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, όσο δύσκολη κι αν μοιάζει η μετάβαση ενός παίκτη από το ένα «στρατόπεδο» στο άλλο.

Παραδοσιακά οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για όλους τους καλούς Ελληνες παίκτες και στην περίπτωση του Καϊμακόγλου έχουν περισσότερους λόγους... Πάντα καλόβλεπαν την περίπτωσή του, εκτιμούσαν το ταλέντο του και πλέον ο Ελληνας φόργουορντ είναι εμφανώς βελτιωμένος σε σχέση με το καλοκαίρι του 2010, οπότε ενδιαφέρθηκαν ξανά να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να κρατήσουν τον Ολυμπιακό σε πολύ υψηλό επίπεδο και η κίνηση για την απόκτηση του Κώστα Καϊμακόγλου αποτελεί ακόμη μία απόδειξη. Οι «ερυθρόλευκοι» εξέτασαν τις περιπτώσεις των Μαυροκεφαλίδη και Μαυροειδή, αλλά... έβαλαν τις υποθέσεις τους στο συρτάκι.

Ο Καϊμακόγλου, όμως, αποτελεί εξαιρετική επιλογή και, αν καταφέρουν να τον πείσουν να... πιάσει λιμάνι, τότε πέραν του ότι θα δημιουργήσουν έναν κορμό με τους κορυφαίους Ελληνες παίκτες θα έχουν προκαλέσει μεταγραφικό «μπαμ» για τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί πλέον στη χώρα μας.

Τις επόμενες μέρες θα φανεί το κατά πόσο ο Ελληνας φόργουορντ είναι διατεθειμένος να αφήσει τον Παναθηναϊκό και να μετακομίσει στους πρωταθλητές Ευρώπης. Πάντως, σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Καϊμακόγλου ο Ολυμπιακός δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιο του Πέρο Αντιτς, κάτι που μπορεί να πράξει έως τις 15 Ιουλίου.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags