Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Χάνονται" δύο παικταράδες - Φήμη για επιστροφή-βόμβα - "Πέφτει" το ΟΑΚΑ
| 2020-06-25 14:23:00

Νέες "οβίδες" στον ΠΑΟ - "Χάνονται" δύο παικταράδες - Φήμη για επιστροφή-βόμβα - "Πέφτει" το ΟΑΚΑ

του Pick n' Scroll
Νέες "οβίδες" στον ΠΑΟ - "Χάνονται" δύο παικταράδες - Φήμη για επιστροφή-βόμβα - "Πέφτει" το ΟΑΚΑ

Ο Μάνος Παπαδόπουλος παίρνει τον δρόμο για τη Ρωσία και τη Ζενίτ και ο Παναθηναϊκός τρέχει πλέον και δεν προλαβαίνει. Όχι ότι δεν θα βρει αντικαταστάτη.

Θα βρει και θα παραβρεί. Αλλά μέχρι να γίνει αυτό, μπορεί να έχει χάσει όλους τους βασικούς του στόχους. Ήδη ο Λάντρι Νόκο έχει πάρει τον δρόμο για το Βελιγράδι και τον Ερυθρό Αστέρα και κανεις δεν μπορεί να ξέρει τη συνέχεια. 

Ποιος θα κάνει διαπραγματεύσεις; Ποιος θα κοιτάξει τα συμβόλαια; Ο Παπαδόπουλος ήταν για όλα αυτά και πλέον δεν υπάρχει κανείς.

Και ειδικά για τη θέση του πλέι μέικερ είναι πολύ κομβική, αφού υπάρχουν ελάχιστες λύσεις. Κινδυνεύει, δηλαδή, να χαθεί και ο πρώην της Μακάμπι, Νέιτ Ουόλτερς, που αρέσει πολύ. Στη λίστα υπάρχει και ο πρώην της Φενέρ και των Λέικερς, Τάιλερ Ένις, που επίσης προέρχεται από τραυματισμό.

Ποιος θα είναι αντικαταστάτης του Παπαδόπουλου; Αναφέραμε και χθες ότι μπορεί να είναι ένας παλιός ξένος παίκτης. Όπως ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει βουνό μπροστά του, αφού είχε αναθέσει σε Παπαδόπουλο και Τριαντόπουλο να τρέξουν την ομάδα και πλέον δεν υπάρχει Παπαδόπουλος.

Οι ώρες είναι κρίσιμες και η αγωνία ανεβαίνει στο κατακόρυφο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέος Παπαπέτρου! Όργιο φημών για "κλοπή" ΠΑΟ από Ολυμπιακό - Ο Γιαννακόπουλος είναι εδώ...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags