Ολυμπιακός: Το έχεις διαβάσει στο sportdog; Είναι είδηση!

Θυμάστε τι γράφαμε χθες στο ρεπορτάζ με τίτλο Αυτόν θέλει από Ελλάδα ο Μπαρτζώκας - Συζητήσεις με Σπανούλη - Τρελό… χουνέρι σε Παναθηναϊκό!;

Μεταξύ άλλων αναφέραμε ότι: "Για κάποια άλλα μέτωπα, πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν κινήσεις, όπως για τον Τζοκ Λαντέιλ, όπως μαθεύτηκε πριν από λίγες ώρες. Ο Αυστραλός πάουερ-φόργουορντ, που είχε εντυπωσιάσει με την Ζαλγκίρις, παίζει φέτος στην χώρα του την Αυστραλία, έχοντας στόχο να πάει στο ΝΒΑ. Φαίνεται δύσκολο να μπορέσει να τον πάρει ο Ολυμπιακός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις".

Αλλά και ότι: "Για την περιφέρεια ο Ολυμπιακός, πάντως, θέλει να κάνει μία μεγάλη κίνηση και για λόγους ουσίας και για να τονώσει τον κόσμο του. Αυτός ο παίκτης μπορεί να είναι η καλαθομηχανή του Ερυθρού Αστέρα, Τζόρνταν Λόιντ, αλλά μπορεί να είναι και ένας από τους Νίκολα Λαπροβίτολα και Λορέντζο Μπράουν, που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι από την Ρεάλ και την Φενέρ. Ο Λαπροβίτολα έχει στενή σχέση με τον Παναθηναϊκό, αλλά στα μεταγραφικά κανείς δεν είναι σίγουρος, ο Λορέντζο Μπράουν αρέσει από παλιά στους «ερυθρόλευκους», από την εποχή, που έπαιζε στο ΝΒΑ".

Ρεπορτάζ που βλέπουμε ότι υπάρχει, σήμερα, πρωτοσέλιδα σε Sportime και ΦΩΣ..