Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αυτόν θέλει από Ελλάδα ο Μπαρτζώκας - Συζητήσεις με Σπανούλη - Τρελό… χουνέρι σε ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2021-04-16 21:50:00

Αυτόν θέλει από Ελλάδα ο Μπαρτζώκας - Συζητήσεις με Σπανούλη - Τρελό… χουνέρι σε Παναθηναϊκό!

του Pick n' Scroll
Αυτόν θέλει από Ελλάδα ο Μπαρτζώκας - Συζητήσεις με Σπανούλη - Τρελό… χουνέρι σε Παναθηναϊκό!

Ο Αυστραλός που αρέσει στον Ολυμπιακό και ο παίκτης-καλαθομηχανή. Οι πρώτες σκέψεις και επαφές για το νέο ερυθρόλευκο ρόστερ και πώς οι Αγγελόπουλοι μπορεί να φέρουν ένα μεγάλο... χτύπημα στο Τριφύλλι. Δεν σχετίζεται η υπόθεση με τον Ντίνο Μήτογλου.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Ολυμπιακός είναι σε μία πολύ περίεργη φάση. Την προηγούμενη εβδομάδα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το παιχνίδι κόντρα στην Χίμκι, ακολούθησε ο κακός χαμός με τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον Βασίλη Σπανούλη, και από τότε δεν έχει ακουστεί απολύτως τίποτα. Είναι πολύ παράξενο αυτό, καθώς ο Ολυμπιακός πρέπει να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις εκκρεμότητές του και να αρχίσει να φτιάχνει το ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

Ολος ο κόσμος περιμένει με αγωνία να δει τι θα γίνει με τον Βασίλη Σπανούλη και αν θα συνεχίσει στον αγαπημένο του Ολυμπιακό. Αν θα παίξει, δηλαδή, μία ακόμη χρονιά και θα σταματήσει μπροστά στον κόσμο της ομάδας, που τον λατρεύει. Είναι ένα ερώτημα, που δεν μπορεί να απαντηθεί τώρα. Προφανώς γίνονται διάφορες συζητήσεις και ζυμώσεις, που μένουν καλά φυλαγμένες μέσα σε τέσσερις τοίχους.

Για κάποια άλλα μέτωπα, πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν κινήσεις, όπως για τον Τζοκ Λαντέιλ, όπως μαθεύτηκε πριν από λίγες ώρες. Ο Αυστραλός πάουερ-φόργουορντ, που είχε εντυπωσιάσει με την Ζαλγκίρις, παίζει φέτος στην χώρα του την Αυστραλία, έχοντας στόχο να πάει στο ΝΒΑ. Φαίνεται δύσκολο να μπορέσει να τον πάρει ο Ολυμπιακός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Για τις περιφερειακές θέσεις έχει κυκλώσει το όνομα του Τζέριαν Γκραντ, που κάνει φοβερό πρωτάθλημα με τον Προμηθέα. Ο Γκραντ, που είχε παίξει και στους Σικάγο Μπουλς, είναι και προσιτός οικονομικά, στοιχείο, που επίσης αρέσει και βολεύει τους Πειραιώτες, οι οποίοι δεν είναι δα και οι πιο πλούσιοι της Ευρωλίγκας.

Για την περιφέρεια ο Ολυμπιακός, πάντως, θέλει να κάνει μία μεγάλη κίνηση και για λόγους ουσίας και για να τονώσει τον κόσμο του. Αυτός ο παίκτης μπορεί να είναι η καλαθομηχανή του Ερυθρού Αστέρα, Τζόρνταν Λόιντ, αλλά μπορεί να είναι και ένας από τους Νίκολα Λαπροβίτολα και Λορέντζο Μπράουν, που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι από την Ρεάλ και την Φενέρ. Ο Λαπροβίτολα έχει στενή σχέση με τον Παναθηναϊκό, αλλά στα μεταγραφικά κανείς δεν είναι σίγουρος, ο Λορέντζο Μπράουν αρέσει από παλιά στους «ερυθρόλευκους», από την εποχή, που έπαιζε στο ΝΒΑ.

Οι Αγγελοπουλοι θέλουν να ξαναδούν την ομάδα τους στην αφρόκρεμα της Ευρωλίγκας και με τα όχι πλούσια οικονομικά δεδομένα, που υπάρχουν, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Β. Ιωάννου για Σπανούλη - "Έτσι θα βρει λεφτά ο ΠΑΟ - Αυτούς τους 3 θέλει ο Ολυμπιακός"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags