Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τζέρεμι Έβανς: "Πωρωμένος" για ΠΑΟ ο Έβανς - Ατακάρα για κόσμο και Πρίφτη - "Παίκτες χωρίς εμπειρία, αλλά..."
| 2021-08-23 13:36:00

"Πωρωμένος" για ΠΑΟ ο Έβανς - Ατακάρα για κόσμο και Πρίφτη - "Παίκτες χωρίς εμπειρία, αλλά..."

Sportdog Team
"Πωρωμένος" για ΠΑΟ ο Έβανς - Ατακάρα για κόσμο και Πρίφτη - "Παίκτες χωρίς εμπειρία, αλλά..."

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού αποθέωσε τον κόσμο του Τριφυλλιού, δήλωσε ανυπόμονος να φορέσει την πράσινη φανέλα και εξήρε τον Δημήτρη Πρίφτη.

Παναθηναϊκός - Τζέρεμι Έβανς: Ο Αμερικανός ψηλός μίλησε για την μεταγραφή του στους Πράσινους και στάθηκε στους φιλάθλους των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης.

«Αισθάνομαι υπέροχα που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου σε ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό κλαμπ με μεγάλη ιστορία, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Έχω αντιμετωπίσει αρκετές φορές τον Παναθηναϊκό από τη θητεία μου στην Euroleague. Αποτελούσε πάντα έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, μια σκληρή ομάδα. Στην Αθήνα οι φίλαθλοί του ήταν πάντα εκεί και γέμιζαν το γήπεδο δίνοντας ώθηση στον Παναθηναϊκό. Είμαι ενθουσιασμένος που πλέον θα τους έχω μαζί μου. Ανυπομονώ να αγωνιστώ με την πράσινη φανέλα και να ζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας», ανέφερε αρχικά ο Τζέρεμι Έβανς, προτού μιλήσει για τους στόχους και τον Δημήτρη Πρίφτη:

«Μίλησα με τον κόουτς Πρίφτη και μου εξήγησε το τι θέλει από εμένα. Γνωρίζω καλά τον κόουτς, έχω παρακολουθήσει τη δουλειά του και χαίρομαι που θα συνεργαστούμε. Είμαστε μια ομάδα που διαθέτει κάποιους αθλητές που δεν έχουν εμπειρία από την Euroleague. Αυτό όμως δεν έχει μεγάλη σημασία. Είναι καλοί παίκτες και ο Παναθηναϊκός είναι ένα σπουδαίο κλαμπ. Υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις εδώ, το γνωρίζω πολύ καλά. Θέλουμε να κατακτήσουμε τους εγχώριους τίτλους και να μπούμε στα πλέι οφ της Euroleague διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό».

Τέλος, σημείωσε: «Θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει. Αισιοδοξώ πως με την στήριξη των φιλάθλων μας θα έχουμε μια πολύ καλή σεζόν».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags